Oldenbarnevelthoeve BWW1

Oldenbarnevelthoeve BWW1
De Van Oldenbarnevelthoeve ontvangt een donatie ‘in natura’

De ‘Van Oldenbarnevelthoeve’ ontving afgelopen zomer een mooie voorraad tuingereedschappen. De ‘Van Oldenbarnevelthoeve’ is een woonzorg-voorziening voor jongeren met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, in een monumentale boerderij in Berkel en Rodenrijs die dit jaar officieel werd geopend.

Cor Bladt (oprichter en woordvoerder van Stichting BLADT Charity): “Onze stichting krijgt vrij regelmatig steunaanvragen van zorgboerderijen. Dit specifieke verzoek werd ons voorgelegd door Koen Vogelaar, die als vrijwilliger actief is voor de stichting Vrienden van de Van Oldenbarnevelthoeve. Van de verschillende wensen die hij ons aandroeg hebben we uiteindelijk gekozen voor de tuingereedschappen. Rondom de nieuwe zorgboerderij ligt namelijk een royaal terrein, dat veel mogelijkheden biedt om de jongeren actief te laten meewerken aan de tuin en te zorgen voor een eigen moestuin. De gereedschappen die daarvoor nodig waren hebben wij gevonden via Betuwe Wereldwijd, een bevriende organisatie die gebruikte gereedschappen laat opknappen en een tweede leven biedt. De gereedschappen zijn inmiddels aangeboden, en binnenkort op 25 oktober organiseert de Van Oldenbarnevelthoeve een open dag.”

Oldenbarnevelthoeve 0263

 

Voor meer informatie over dit project:
De VAN OLDENBARNEVELTHOEVE / Stichting Vrienden van de Van Oldenbarnevelthoeve
Websites:
www.vanoldenbarnevelthoeve.nl
www.vanoldenbarnevelthoeve.nl/vrienden/index.html

 

Reacties:

Wij willen de Bladt-stichting en Betuwe Wereldwijd hartelijk danken voor de geschonken gereedschappen.
Hiermee kan de tuin bij de woon en zorgvoorziening de Van Oldenbarnevelthoeve prima worden onderhouden!
Inmiddels zijn al verschillende perken aangelegd, en op dit moment wordt gewerkt aan een voorziening waarin zowel planten als speelvoorzieningen zullen worden geplaatst. Met de gereedschappen zullen wij de perken goed kunnen gaan onderhouden. Langs deze weg willen wij u hartelijk dank zeggen voor uw schenking.

Namens het bestuur van de stichting Vrienden van de van Oldenbarnevelthoeve, 

Nico Visser (penningmeester) / Ruth Pannekoek (bestuurslid).


Wilt u meer weten over Stichting Bladt Charity? Of overweegt u een aanvraag in te dienen?

Kijk dan op www.bladt-charity.nl en stuur een korte email aan onze directeur Mr. Rob Michel.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie