alpe-dhuzes-fietsen3

alpe-dhuzes-fietsen3Zondag 21 maart 2010 vond in Culemborg een sportieve spinningmarathon plaats, georganiseerd door Sportcentrum Gunther’s Family Fit. Doel van de marathon was het inzamelen van geld in het kader van de actie ‘Alpe d’Huzes’ van KWF Kankerbestrijding. De middag was een groot succes: in totaal werd een bedrag ingezameld van ruim 3.000 euro. De helft bestond uit inschrijfgelden van de spinners, een collecte en de verkoop van sponsorartikelen.

De andere helft werd gedoneerd door Stichting BLADT, die met de ‘verdubbeling’ haar waardering laat blijken voor deze sportieve liefdadigheidsactie vanuit het Culemborgse bedrijfsleven. De opbrengst komt geheel ten goede aan KWF. De ‘grote’ Alpe d’HuZes actie vindt plaats in juni 2010. Dan zullen ruim 2500 wielrijders de Franse alp beklimmen, om te proberen om een nieuw recordbedrag bijelkaar te fietsen voor de strijd tegen kanker. Dit alles onder het motto: opgeven is geen optie.

 Voor meer informatie:

“Ontzettend leuk dat de verdubbeling een feit is! Bijgevoegd heb ik een aantal foto’s. Uiteraard onze dank hiervoor aan de stichting en de hele familie Bladt”. Niels Stolker, namens Family Fit Culemborg

alpe-dhuzes-fietsen2

FamilyFit

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie