De-Tweede-Hand-team

De-Tweede-Hand-teamHarry van Heck is blij met zijn nieuwe bedrijfsbus, en zo trots als een aap ‘met zeven lullen’! Dat het geen gloednieuwe bus is, maar een gebruikt exemplaar, is voor hem geen enkel punt. En bovendien heel toepasselijk, want het gaat hier om een nieuw busje voor Kringloopcentrum De Tweede Hand. De bedrijfsbus werd ze aangeboden door Stichting BLADT Charity.

Read More

Harry is een man van het type ‘ruwe bolster, blanke pit’. Al sinds 2005 runt hij een Kringloopcentrum, De Tweede Hand. Gebruikte spullen worden door hem ingezameld, opgeknapt en weer verkocht. Dit doet hij samen met een team van vaste medewerkers, vaak mensen ‘met een vlekje’, in Harry’s woorden. Zijn filosofie: niet alleen spullen, maar ook mensen moeten een tweede kans krijgen.

Het Kringloopcentrum zat al enige tijd dringend verlegen om een nieuw busje. De oude bus kreeg kuren, en was eigenlijk ook te klein voor de grote hoeveelheden goederen die worden versjouwd. Zo moest Harry vaak meerdere ritten maken om een huis ‘leeg te trekken’, en was daarmee veel tijd kwijt. Tijd die hij liever steekt in de winkel, en het begeleiden van zijn team.

‘Via-via kwam Harry’s wens bij ons terecht’, vertelt Dhr Michel, woordvoerder van Bladt Charity. ‘Wij waren onder de indruk van Harry’s persoonlijkheid, zijn gedrevenheid en idealen. We wilden hem graag een handje helpen. Een paar weken later hadden we een geschikte bus gevonden, die we als extraatje nog een kleine cosmetische make-over gaven’.

De winkel van De Tweede Hand is gevestigd aan de Amsterdamsestraatweg 128-130 te Utrecht. Het aanbieden en laten ophalen van goederen kan via onderstaand telefoonnummer.

Voor meer informatie:

– Kringloopcentrum De Tweede Hand: telefoon 030-879.8095. Website: www.detweedehand.nl

– Stichting Bladt Charity: www.bladt-charity.nl

De-Tweede-Hand-framed

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie