ans-markus-art-met-spieren

ans-markus-art-met-spierenOp vrijdag 23 april 2010 was Stichting Bladt aanwezig op het ‘Spieren voor Spieren’ Gala 2010. Het gala is een initiatief van ‘Spieren voor Spieren’, een stichting die zich richt op het overwinnen van spierziekten. Bekende kopstukken uit de sportwereld -zoals Louis van Gaal en Frank en Ronald de Boer- verbinden hieraan hun naam, onder het motto: ‘Gezonde spieren zetten zich in voor zieke spieren’.

Read More

Het ‘Spieren voor Spieren Gala’ vraagt aandacht voor kinderen met een spierziekte. Het evenement vond plaats in de Van Nelle Ontwerpfabriek te Rotterdam. Op het programma stonden ondermeer optredens van Karin Bloemen en Glennis Grace, een loterij en een veiling door Veilinghuis Christie’s.

Door de inzet van vele enthousiaste betrokkenen en de giften van een groot aantal donateurs was het gala ook dit jaar een groot succes. In totaal werd een recordbedrag ingezameld van 500.000 euro. Dit geld zal worden besteed aan onderzoek naar spierziekten, betere diagnosetrajecten, en activiteiten voor kinderen met een spierziekte.

Het ‘Spieren voor Spieren Gala 2010’ wordt van harte ondersteund door Stichting BLADT Charity, die optrad als mede-sponsor van de avond. De stichting sponsorde een gastentafel, kocht een sportrolstoel voor het goede doel, en Johan Bladt bleek de hoogste bieder voor een schilderij van kunstenares Ans Markus.

Voor meer informatie over Stichting Spieren voor Spieren:

Telefoon: 035-531.4848

Website: www.spierenvoorspieren.nl

Spieren-voor-Spieren-2010

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie