hopjeven1materiaal

Buiten spelen is belangrijk voor kinderen, vindt Stichting BLADT charity. Ook voor de stadsjeugd in de grote steden. In de Haagse Schilderswijk is dit geen probleem, want de BLADT stichting realiseerde hier een Haags Hopje: een gebouw van waaruit sport- en spelmaterialen worden uitgeleend, zoals skateboards, fietsen en skelters.

In overleg met Zebra Welzijn werd gekozen voor de locatie aan het Van der Vennepark. Ook op andere locaties zijn deze Hopjes te vinden, met name in de zgn. achterstandswijken. Zebra Welzijn wordt beheerder van het door BLADT geadopteerde Hopje. Vrijwilligers zorgen voor de uitleen, het organiseren van spelactiviteiten en het toezicht.


Reacties:

We zijn heel blij met de spelmaterialen die we van uw gift hebben kunnen aanschaffen. We zien dat de kinderen het heel leuk vinden dat er meer en beter spelmateriaal voor hen beschikbaar is. Met de materialen kunnen we een uitgebreider spelaanbod en een betere en veiliger speluitleen realiseren. Oude fietsjes en andere versleten materialen hebben we kunnen vervangen. We merken ook dat er weer meer kinderen gebruik maken van de spelmogelijkheden die we nu op het plein bij ons hopje aan kunnen bieden. Dank u wel hiervoor, ook namens de ouders van de kinderen!

Namens het Hopje, Joke Steenvoorden en Azam Karemi (begeleiders).

hopjetotaal

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie