djangowagner1

Op 21-12-2015 organiseerde stichting BLADT Charity voor de tweede keer een groots kerstdiner voor de Voedselbanken. De feestelijke avond vond plaats bij Van der Valk in Vianen. Op de gastenlijst stonden 700 gasten: cliënten van de Voedselbanken Rivierenland, Nieuwegein en IJsselstein, Voedselbank-vrijwilligers en eenzame ouderen.

Alle genodigden hadden het prima naar hun zin, en konden genieten van een uitgebreide kerstmaaltijd met onbeperkt luxueus eten, en een uitgebreid feestprogramma met muzikale optredens van o.a. Django Wagner en Michael Oomen. Ook was er een spannende kerstbingo met vele prijzen, en na afloop mooie kerstpakketten, kindercadeaus en kerststukjes voor iedereen.

De avond werd mede mogelijk gemaakt door bijdragen van BLADT Charity en vele andere maatschappelijk betrokken sponsoren, waaronder Groothandel Lukassen AGF, Van Der Valk Vianen, Giel Smits Plus-supermarkten, Jungerius Bloemen, High Heels Events en de artiesten.

Initiatiefnemer Cor Bladt: “Ons doel was vooral een gezellige avond voor de voedselbankers, zodat iedereen het afgelopen jaar goed kon afsluiten en weer positief kan beginnen aan het nieuwe jaar. Maar daarnaast willen we extra aandacht voor de Voedselbanken, en anderen inspireren tot het organiseren van dit soort evenementen. Bijvoorbeeld vrijwilligers, maar ook maatschappelijk betrokken ondernemers, die bereid zijn om iets te doen voor mensen in een kwetsbare positie. Je kunt dat wel zien als een taak van de overheid, maar beter is het om jezelf de vraag te stellen: Wat kan ik zelf doen?”

Stichting BLADT wenst iedereen een gezond en gelukkig 2016!


 

Voor een videoverslag van de avond, zie:
http://content.omroep.nl/rtvutrecht/reportages/video/2015/12/21/718295_LQ.mp4

Voor een artikel en radiointerview, zie:
http://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1414140/kerstdiner-voor-leden-voedselbank-en-eenzame-ouderen.html

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie