Voornruiters_2015_Genodigdenterras

Een groep bejaarden bezocht op 2-10-2015 een paardensport-evenement in Sportpark Rijnvliet in Utrecht. Zij waren als speciale gasten uitgenodigd door de organisator, Rij- en Menvereniging De Voornruiters.

Vanuit een luxe genodigdenterras konden de circa 100 ouderen genieten van een spectaculaire indoor menmarathon. Omdat de locatie beschikt over een groot maar grotendeels ongebruikt terras ontstond bij De Voornruiters het idee om een groep bejaarden en/of gehandicapten uit te nodigen, om ze zo mee te laten genieten van de wedstrijden en hen een gezellig uitje te bezorgen. Uiteraard zou ook worden gezorgd voor vervoer en een hapje en drankje. Stichting BLADT Charity zorgde voor financiële ondersteuning.

Vanaf 14.00 uur waren de gasten welkom, maar al om 12.30 uur was de eerste tafel bezet. Veel van de ouderen hadden nog nooit zo’n wedstrijd gezien, maar de gastvrouwen van De Voornruiters gaven uitleg. De muziek was bewust wat zachter gezet zodat een normaal gesprek goed mogelijk was, en een speaker vertelde wie er aan het rijden was. Menig ‘advocaatje’ en ‘boerenjongens’ werd geserveerd.

De organisatoren zien terug op een zeer geslaagd evenement. De reacties van de bejaarden / gehandicapten waren unaniem zeer positief. Ook de menners reageerden positief en verrast. Het initiatief is dus zeker voor herhaling vatbaar!

Voornruiters_2015_pamflet


 

Voor meer informatie en foto s zie ook deze links:

http://www.voornruiters.nl/home/nieuws/9
http://www.voornruiters.nl/home/nieuws/5

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie