Vader Abraham viert feestelijke Blue Monday bij Aafje in Rotterdam

Vader Abraham viert feestelijke Blue Monday bij Aafje in RotterdamOp maandag 16 januari 2012 verzorgt Vader Abraham een muzikaal optreden in het kader van ‘Blue Monday’. Dit jaar wordt deze dag gevierd bij zorgcentrum Aafje in Rotterdam. De ouderen krijgen deze feestelijke dag aangeboden van Stichting Bladt Charity.

 

‘Blue Monday’ wordt gevierd op elke derde maandag van het nieuwe jaar. Dit is de dag waarop de meeste mensen zich somber en eenzaam voelen, na de vrolijkheid van de feestdagen.
Stichting Bladt legt zich daar echter niet bij neer. Cor Bladt (oprichter van Stichting Bladt Charity):
“Op die somberste dag van het jaar, organiseren wij ieder jaar een spetterend Blue Monday feest.
Dat moet elke keer iets heel bijzonders worden, een feest waar de mensen nog lang over kunnen napraten“.

Het Blue Monday feest van 2012 vindt plaats bij de Rotterdamse zorggroep Aafje (Schiehoven-Wilgenplas).

bm2012_polonaise1bm2012_vaderabraham1bm2012_kleincafeaandehaven

Cor Bladt: „Dit jaar bieden we het Blue Monday feest aan aan de bewoners van Zorggroep Aafje in Rotterdam. Samen met Aafje hebben we een bijzonder programma opgesteld, met muziek, een feestlunch en veel gezelligheid. Hoogtepunt is dit jaar een optreden van niemand minder dan Pierre Kartner, beter bekend als Vader Abraham. Ook zanger/pianist Bert Louissen is weer van de partij, na zijn geslaagde optreden van vorig jaar“.

Het is dit jaar de derde keer dat de stichting een Blue Monday feest organiseert. De twee eerdere Blue Mondays vonden plaats in zorginstellingen in Utrecht (2010) en Culemborg (2011), met muzikale optredens van o.a. Willeke Alberti.

Cor Bladt: „We hopen met onze stichting de komende jaren nog heel veel Blue Mondays te organiseren. Met deze derde Blue Monday zijn we hard bezig om een vaste jaarlijkse traditie te vestigen. Het idee is oorspronkelijk ontstaan naar aanleiding van een wens vanuit Het Ouderenfonds. En het zou ons prachtig lijken als de Blue Monday-formule in de toekomst ook zal worden opgepakt door andere fondsen en zorginstellingen“.

bm2012_ballonnenbm2012_7378bm2012_aafjerotterdam

bm2012_7523bm2012_polonaise2bm2012_polonaise3

Blue Monday 2012 is een besloten feest, uitsluitend voor de bewoners van Aafje Schiehoven-Wilgenplas.

Voor vragen over het programma van Blue Monday 2012:

 – Irma Hartman, projectleider Blue Monday (bij Aafje Schiehoven-Wilgenplas) . Tel: 010-241.5243 of 06-4664.2658. Website: www.aafje.nl

Voor informatie over Stichting Bladt Charity:

– Rob Michel, Directeur Stichting Bladt Charity (info@bladt-charity.nl) en de website www.bladt-charity.nl 

 

Bladt-stichting op voorpagina Telegraaf met Blue Monday feest

bm12 ouderenfondsBladt-stichting in AD met Blue Monday feest

Vader Abraham en organisator Cor Bladt (rechts) van stichting bladt charityBert Louissen muzikaal gastheer bij Blue Monday feest 2012Vader Abraham met 7 onechte zonen op Blue Monday 2012

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie