stak-speelotheek

stak-speelotheek

 Voor gehandicaptenstichting STAK is 2012 goed begonnen. De stichting vroeg Bladt Charity om nieuwe materialen voor haar speel-o-theek ‘Meerspel’ in Zoetermeer. De aanvraag is onlangs gehonoreerd.

 

Het nieuwe speel- en ontwikkelingsmateriaal is speciaal bedoeld voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking of ontwikkelingsachterstand, en zal o.a. worden ingezet voor de uitleen aan ouders, groepsleiders, logeerhuizen, kindercentra, scholen, dagverblijven etc. Stichting Aktiviteiten Verstandelijke Gehandicapten (STAK) verzorgt sinds 1975 activiteiten voor verstandelijke gehandicapten, gericht op hun sociale, lichamelijke en geestelijke ontwikkeling. Met de speel-o-theek wordt een doelgroep bereikt van ca 175 kinderen en soms ook ouderen. De Bladt-bijdrage was erg welkom, want de eigen middelen van STAK gaan vrijwel geheel op aan de huur van de locatie en reparaties van materialen. Ook zag men op tegen een (nieuwe) verhoging van het leengeld, omdat dat de drempel voor gebruikers van het spelmateriaal zou verhogen.

 

Bladt Charity steunt STAK-speelotheek

Voor meer informatie:

 

– STAK en Speel-o-theek Meerspel (tel: 079-351.3738). Website: www.stak.nl

 

– Nettie Spierenburg, STAK-adviseur (tel: 079-351.0975).

 

– Rob Michel, directeur Bladt Charity (info@bladt-charity.nl) www.bladt-charity.nl

 

Reacties:

Alle materialen zijn binnen. Het is allemaal prachtig materiaal, veel hout, dus stevig genoeg voor onze doelgroep en op een speelse manier leerzaam, We zijn er heel erg blij mee! Met vriendelijke groeten, Nettie Spierenburg

 

stak-speelotheek2 stak-logo

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie