michael_wings_logo

michael_wings_logo

Voor kinderen in ziekenhuizen en zorgcentra is het belangrijk om te kunnen internetten, vindt stichting Michael Wings. Op die manier kunnen de kinderen toch contact houden met familie, vrienden en klasgenoten. Op 12 januari 2012 ontvangt de stichting van Bladt Charity een cheque t.w.v. 15.000 euro. De cheque is bedoeld om de verdere uitrol van de Michael Wings-formule op andere locaties financieel mogelijk te maken.

Voorzitter Cor Bladt: „Met onze donatie spreken wij onze waardering uit voor het werk van Stichting Michael Wings. Wat ons aanspreekt is niet alleen hun doelstelling -internet voor jonge patienten- maar ook de professionele wijze waarop zij hun formule zo gericht in de markt zetten. We zijn er trots op dat we een steentje kunnen bijdragen aan het goede werk van Michael Wings!“

Stichting Michael Wings is opgericht naar aanleiding van de wens van grondlegger Michael ‘Wings’ Kenniphaas, die op 18-jarige leeftijd overleed aan acute leukemie. Zijn wens -internet aan bed voor zieke kinderen- wordt gerealiseerd door Michael’s familie, vrienden en vrijwilligers. Inmiddels heeft de stichting al 16 locaties voorzien van gratis internet en laptops, en is er een wachtlijst van ruim 50 nieuwe ziekenhuizen die zich hiervoor hebben aangemeld.

Voor meer informatie:

– Stichting Michael Wings, voorzitter John Kenniphaas (tel: 06-5318.3050), www.michael-wings.nl

– Stichting Bladt Charity: directeur Rob Michel (tel. 0345-656.590), www.bladt-charity.nl

www.michael-wings.nl/nieuws/bericht/donatie-bladt-charity-voor-stichting-michael-wings

michael_wings_poster

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie