kwekkeltje speeltuin

kwekkeltje speeltuin

Speeltuin ’t Kwekkeltje in Rosmalen start in de winter van 2012/2013 met een grote renovatie.

De belangrijkste trekpleister van de speeltuin is de waterspeelplaats, waar kinderen samen kunnen kliederen met zand en water. Na 20 jaar zijn de toestellen hard toe aan een grote beurt: er komt een tweede waterpomp, extra watergeulen, kliedertafels en een waterrad. Verder worden de bestaande houten watergoten en -tafels vervangen door roestvrijstalen exemplaren. De renovatie wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Bladt Charity. De oplevering staat gepland voor april 2013, de start van het nieuwe speelseizoen. De gratis speeltuin bestaat sinds 1994 en trekt elk jaar zo’n 40.000 bezoekers. De speeltuin is gratis toegankelijk en wordt gerund door vrijwilligers. De afgelopen jaren won men diverse prijzen, o.a. voor Actief Burgerschap en Toegankelijkheid voor minder-validen.

Voor meer informatie over dit project:
– website: www.kwekkeltje.nl
– contactpersoon: Frank Ligthart, Voorzitter ’t Kwekkeltje (tel. 073-521.9608).
– artikel op: www.mzgz.nl/content/symbolische-doop-waterspeeltoestellen-kwekkeltje

kwekkeltje logo

Reacties:
Bedankt voor de financiële bijdrage van Stichting Bladt namens alle kinderen van Rosmalen. Mede door jullie steun houden we spelen voor de kinderen gratis. Kinderen hebben recht op gratis spelen! De waterspeelplaats is inmiddels gereed en wordt geweldig gebruikt door de kinderen. Bijgaand enkele foto’s en nogmaals hartelijk dank. Zonder onze sponsoren hadden wij deze waterspeelplaats niet kunnen realiseren! Met vriendelijk speelgroeten namens alle vrijwilligers ,    Frank Ligthart, Voorzitter Speeltuin ’t Kwekkeltje

Kwekkeltje2-DSCF0850

Kwekkeltje2-DSCF0850

Kwekkeltje1-bord

Wilt u meer weten over Stichting Bladt Charity? Of overweegt u een aanvraag bij ons in te dienen?
Kijk dan op onze website (www.bladt-charity.nl) of stuur een korte email aan onze directeur Mr. Rob Michel (info@bladt-charity.nl).

 

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie