HDI huisvesting

HDI huisvesting

Begin 2013 opent het Helen Dowling Institute een nieuw centrum voor psycho-oncologie in Utrecht.

Het nieuwe centrum gaat opvang en psychologische begeleiding bieden aan mensen met kanker en hun naasten. Stichting Bladt draagt een paar steentjes bij aan de realisatie van dit grote project. Zo is stichting Bladt een vaste deelnemer aan de jaarlijkse HDI charity-golfdagen, en doneerde zij een “smartboard” voor de nieuwe huisvesting.

Cor Bladt (bestuursvoorzitter van Bladt Charity): “Onze familie ondersteunt het HDI omdat wij ons sterk verbonden voelen met hun doelstellingen. Net als veel andere Nederlanders hebben we in onze directe omgeving te maken gehad met deze ziekte. De fysieke genezing is belangrijk voor de korte termijn maar de geestelijke genezing en heling is op de lange termijn van eminent belang. Normaal geven wij nooit geld voor start-ups, maar voor dit bijzondere project wilden wij graag een uitzondering maken!”

De donatie was zeer welkom. Woordvoerder Door Verbunt: “We zijn hier heel blij mee. We gaan de smartboard gebruiken voor presentaties, patiëntoverleg, groepstherapie-sessies en onderwijs aan artsen en verpleegkundigen, dus we zijn er zeer mee geholpen!”

HDI-logo

REACTIES: 

Het smartboard van Stichting Bladt Charity is geïnstalleerd en al meerdere malen gebruikt, het is geweldig dat wij dit tot onze beschikking hebben. We zijn inmiddels behoorlijk gewend in het nieuwe pand, het wordt steeds meer van ons en de cliënten voelen zich er thuis. Letterlijk krijgen wij te horen dat er een last van de schouders valt als je hier binnenkomt. Daar doen we het voor. Veel succes met jullie goede werk! 

Door Vonk, HDI

Voor meer informatie over dit project:
– website: www.helendowlinghuis.nl en www.helendowlinghuis.nl/Sponsors/index.php
– contactpersoon: Door Verbunt en Bram Kuiper van het Helen Dowling Institute (tel: 030-252.4020).

HDI CharityGolf 2012

Foto boven: stichting Bladt bij het Charity Golftournooi 2012 van het Helen Dowling Institute.

Foto onder: stichting Bladt bij het HDI Charity Golftournooi van 2013.

 

HDI 988278 724084390940126 1491627260 n

 

Wilt u meer weten over Stichting Bladt Charity? Of overweegt u een aanvraag bij ons in te dienen?
Kijk dan op onze website (www.bladt-charity.nl) of stuur een korte email aan onze directeur Mr. Rob Michel (info@bladt-charity.nl).

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie