MZGZ DB logo

MZGZ DB logo

Stichting BLADT Charity ondersteunt ook de komende 3 jaar het werk van ‘Mooi Zo Goed Zo’ in Den Bosch. Recentelijk werd daarover een meerjarenafspraak gemaakt voor het tijdvak 2014 t/m 2016.

Cor Bladt, woordvoerder namens BLADT Charity: “Wij hebben al jaren een plezierige samenwerking met de ‘Mooi Zo Goed Zo’ organisaties. Zij zijn onze ogen en oren in het maatschappelijke veld en leveren ons nieuwe projecten aan, waarvoor financiering wordt gezocht. Daarmee zijn ze een belangrijke aanvulling op ons eigen netwerk. De BLADT-stichting heeft zeker geen gebrek aan nieuwe aanvragen. Maar de projecten via ‘Mooi Zo Goed Zo’ geven ons een extra kwaliteitsgarantie, omdat er al een belangrijke voor-selectie is gedaan.”

Mooi Zo Goed Zo’ ging ooit van start als een initiatief vanuit het Oranjefonds, maar inmiddels moeten de organisaties op eigen benen staan en hun eigen financiering regelen. De nieuwe samenwerkingsafspraak van BLADT heeft betrekking op ‘Mooi Zo Goed Zo’ in Den Bosch. Sinds 1996 realiseerde zij meer dan 450 nieuwe sociale projecten, op het gebied van o.a. sport & spel, kinderen, senioren, buurt & wijk en vrijwilligers. De totale waarde van deze projecten bedraagt ruim 7 miljoen euro, waarvan de helft werd betaald door inbreng van de project-organisaties zelf, en de resterende 50% door diverse sponsoren.

Cor Bladt: “De nieuwe afspraak is financieel van aard, met als aardige bijkomstigheid dat de gemeente Den Bosch ons donatiebedrag verdubbelt. Maar verder is onze toezegging niet gebonden aan specifieke projecten. We willen hiermee gewoon zorgen dat MZGZ ons blijft voorzien van mooie nieuwe project-voorstellen.” Eerdere gezamenlijke projecten tussen BLADT Charity en ‘Mooi Zo Goed Zo’ Den Bosch betroffen ‘Onbeperkt te Water’ en Speeltuin ’t Kwekkeltje. Meer daarover staat elders op deze website beschreven.

Voor meer informatie over ‘Mooi Zo Goed Zo’ in Den Bosch:
– Jan de Rond, projectleider Mooi Zo Goed Zo, partners in sociale sponsoring
– tel: 073-612.4488 en via de website: www.mzgz.nl 

mzgz DB1


Wilt u meer weten over Stichting BLADT Charity? Of overweegt u een aanvraag in te dienen?
Kijk dan op www.bladt-charity.nl en stuur een korte email aan onze directeur Mr. Rob Michel.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie