KvdV armoede

KvdV armoede
BLADT Charity doneerde twee computers aan de Stichting KvdV. 

Stichting Kinderen van de Voedselbank (KvdV) ontvangt deze zomer twee computers van BLADT Charity. De stichting richt zich op het bestrijden van kindermoede in Nederland, met name bij voedselbankgezinnen. Voor deze kinderen regelt KvdV kleding, schoenen en soms speelgoed. Alle spullen die de stichting uitgeeft zijn nieuw. Ook organiseert men dagtrips naar dierentuinen en pretparken. De kosten worden betaald door het werven van fondsen, sponsoren en andere donateurs.

De twee computers die de stichting ontving van BLADT Charity waren meer dan welkom. Cor Bladt: “Deze stichting is nog jong, maar al het werk gebeurde op twee stokoude computers die regelmatig vastliepen of crashten. Vervanging leek ons hard nodig en wij hebben twee mooie gloednieuwe computers toegezegd. Dat was voor ons een uitzondering, want normaal geven we geen geld voor ‘kantoorkosten’ etc. In dit geval wilden we coulant zijn, want deze stichting had wel eigen geld, maar dat was nadrukkelijk gedoneerd en gelabeld voor directe steun aan de kinderen. Met onze computers kunnen ze weer zonder problemen doorgaan met hun goede werk.”

De kennismaking tussen beide stichtingen krijgt mogelijk nog een vervolg. BLADT Charity onderzoekt op welke wijze zij de KvdV kan ondersteunen bij de inkoop en distributie van restpartijen kinderkleding. BLADT beschikt over een flink zakelijk netwerk, dat mogelijk ingezet kan worden bij een toekomstige samenwerking. Al eerder leidde dit tot een samenwerking met de Voedselbank in Tiel, waarvoor Cor Bladt wekelijks de inkoop doet van grotere partijen levensmiddelen.

KvdV poster

Voor meer informatie:

– Maurice van der Ven 06-4299.0559
– www.facebook.com/kinderenvandevoedselbank 
www.kinderenvandevoedselbank.nl


 

Wilt u meer weten over Stichting BLADT Charity? Of overweegt u een aanvraag in te dienen?
Kijk dan op www.bladt-charity.nl en stuur een korte email aan onze directeur Mr. Rob Michel.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie