ContentWonen-2

ContentWonen-2
Content Wonen realiseert een woning voor gehandicapte jongeren.

Content Wonen is een nieuw wooncomplex voor 11 gehandicapte jongeren in Eersel. Op vrijdag 20-6-2014 was de officiële opening. De realisatie van de woning werd mogelijk gemaakt door bijdragen van verschillende partijen, waaronder stichting BLADT Charity.

Cor Bladt: “Stichting Content Wonen is een ouder-initiatief, gestart door de ouders van een aantal gehandicapte jongeren die een aangepaste woning wilden realiseren voor hun opgroeiende kinderen. De voorbereidingen liepen al in 2009, en wij waren zeer onder de indruk van hun aanpak. Het bleek nog lastig om het laatste stukje financiering rond te krijgen. Daarom hebben wij daar een klein steentje aan bijgedragen en op declaratiebasis een aantal bonnen voor ze betaald, o.a. voor verf, vloerbedekking, gordijnen en keukenmaterialen.” De afgelopen maand hebben de bewoners van Content Wonen hun appartementen betrokken. Hun ouders zullen heel tevreden zijn!

Voor meer informatie:

– Martien Lemmens (penningmeester Content Wonen), tel: 049-768.2176
– website: www.contentwonen.nl 
– artikel: jongeren-content-wonen-eersel-tevreden-met-nieuwe-huis 

Belangstellenden kunnen ook contact opnemen met de consulent wonen van MEE Zuidoost Brabant (tel: 040-214.0404). Deze kan u meer vertellen over ouderinitiatieven in het algemeen en over Stichting Content Wonen in het bijzonder.

ContentWonen 1


 

Wilt u meer weten over Stichting BLADT Charity? Of overweegt u een aanvraag in te dienen?
Kijk dan op www.bladt-charity.nl en stuur een korte email aan onze directeur Mr. Rob Michel.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie