ouderenfestival 2015 ronnietober

ouderenfestival 2015 ronnietober

Op 29-8-2015 verzorgt niemand minder dan Ronnie Tober een optreden tijdens het jaarlijkse Ouderenfestival in Culemborg. Dit festival is het hoogtepunt van het jaarlijkse programma rondom de statige muziektent de Plantage, een park aan de Wilhelminadreef in Culemborg, dat in 2015 haar 5e editie beleeft.

Ronnie Tober hoeft eigenlijk geen verdere introductie. Hij is, voor de enkeling die hem nog niet kent, de zanger die met een lichtvoetig Nederlandstalig amusementsrepertoire die al meer dan 40 jaar zeer populair blijft. De klassieker ‘Rozen voor Sandra’ is een van zijn bekendste hits. Het volledige programma van de Muziekplantage 2015 is te vinden op www.muziekplantage.nl. U bent van harte welkom; alle voorstellingen zijn gratis. Stichting BLADT treedt ook dit jaar weer op als hoofdsponsor van het ouderenfestival.


Reacties

Het concert van Ronnie Tober was een groot succes. Veel publiek en schitterend weer. De ouderen hebben enorm genoten van het optreden. Bovendien had Stichting BLADT Charity gezorgd voor een extra verrassing: een ’High Tea’ met lekkere hapjes. We willen jullie heel hartelijk bedanken voor deze geweldige middag. Iedereen heeft enorm genoten en de High Tea was echt een schot in de roos!

Met vriendelijke groet,
Meddy verheul
namens St. Muziek Plantage Culemborg

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie