Alberti muziekplantage2014a

Alberti muziekplantage2014a
Willeke Alberti treedt op voor Culemborgse ouderen.

Optreden Willeke Alberti op de Ouderendag 30 augustus 2014 een groot succes!

De ouderen van de Culemborgse Verpleeghuis Beatrix en de verzorgingshuizen de Elisabethhof en de Kulenborg hadden er lang naar uitgekeken: het optreden van Willeke Alberti en haar orkest op 30 augustus, in de Muziektent op De Plantage in Culemborg.

Door de slechte weersverwachting werd besloten het optreden te verplaatsen naar de centrale hal van het Beatrix Verpleeghuis. Dat bleek een goede keuze, want de regen viel met bakken uit de hemel. Binnen zat de stemming er gelijk in en het werd een fantastische middag. Ruim 150 bewoners en begeleiders vormden het enthousiaste publiek. Willeke zong medleys van songs van haarzelf en vele collega artiesten. Het waren allemaal liedjes die de bewoners van de huizen goed kenden en die men enthousiast meezong. Sommige bewoners kwamen spontaan naar voren om hun waardering voor Willeke te laten blijken.

Ondertussen was de poffertjesman in de weer om voor iedereen poffertjes te bakken, die aan de bewoners werden uitgedeeld door vrijwilligers van de huizen en van de Muziektent. De vrijwilligers van de Muziektent bedanken alle medewerkers en vrijwilligers van de huizen voor hun inzet en voor de soepele manier waarop de centrale hal van het verpleeghuis klaargemaakt werd voor de uitvoering.

Het optreden werd mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de Stichting Bladt, die het meerdaagse muziekprogramma van De Plantage ook dit jaar weer wilde aanvullen met een speciale ouderendag. De BLADT-stichting werkt al jarenlang samen met Willeke Alberti, die ook optreedt op de ‘Blue Monday’-feesten die de stichting ieder jaar organiseert in wisselende verzorgingshuizen door heel Nederland.

Alberti muziekplantage2014b

Voor meer informatie:
Stichting Muziek Plantage Culemborg
Contactpersoon: Meddy Verheul (penningmeester)
Telefoon: 0345-518.898
Website: www.muziekplantage.nl  

Reacties:
Het optreden van Willeke Alberti was een enorm succes. Willeke is een echte vakvrouw die erg leuk met de bewoners omgaat. Ook Rosalie de Jong trad op, zij zingt samen met Willeke in de musical De Jantjes. We zijn blij dat we het optreden hebben verplaatst naar de Beatrix; als we het in de muziektent hadden gedaan dan was de middag letterlijk in het water gevallen. Nu was het een middag met een gouden randje, waar iedereen van heeft genoten. Namens ons bestuur en de Zorgcentra heel heel hartelijk bedankt!!  Meddy Verheul


Wilt u meer weten over Stichting Bladt Charity? Of overweegt u een aanvraag in te dienen?
Kijk dan op onze website (www.bladt-charity.nl) en stuur een korte email aan onze directeur Mr. Rob Michel.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie