Sprookjestuin1

Sprookjestuin1
Senioren bezoeken de sfeervolle Sprookjestuin in Nederweert.

Een groep van ruim 60 senioren beleefde op zondag 1 juni 2014 een mooi dagje uit. Het ging om een gezamenlijk uitstapje van de bewoners van vier Weerter wooncomplexen, Dr Kuyperflat, Geertenhof, Oranjeplein en Willen Litjenshof. Voor de senioren van de laatstgenoemde complexen was dit de eerste keer.

De organisatie had een mooi dagprogramma opgesteld, met een bezoek aan de sfeervolle Sprookjestuin van Maria en Leo Koppens in het Limburgse Nederweert, een lunch bij restaurant Bergrust, een uitgebreide rondleiding op Vliegveld Maastricht-Aachen, een toeristische busrit door een mooi stukje zuid-Limburg en een afsluitend diner bij Restaurant ’t Jachthoes.

Tot het laatste moment was het spannend of de dag doorgang zou kunnen vinden, want door het wegvallen van de steun van het Leefbaarheidsfonds was de begroting niet rond te krijgen. Stichting BLADT besloot bij te springen, zodat alle voorbereidingen niet voor niets waren geweest, en deelname ook betaalbaar was voor de ouderen met een kleinere beurs.

Sprookjestuin2

Reacties:
Nogmaals heel hartelijk bedankt voor de bijdrage van het Bladt Charity Fonds en een persoonlijk dank voor de prettige manier van communiceren met elkaar. Dit jaar heeft Bladt-Charity wel een heel belangrijke inbreng gehad in het doen slagen, ja in het zelfs doorgang vinden van deze dag. Zonder jullie steun was dit allemaal niet mogelijk geweest. Namens een overvolle bus senioren onze en zeker mijn welgemeende dank. Een kleine anekdote. Een van de deelnemers wilde heel graag haar dochter en kleinkinderen meenemen. De mevrouw had in een vergevorderd stadium leverkanker en dus niet lang meer te leven. Ze dacht de sprookjestuin en het vliegveld spreken kinderen aan. Ze wilde zo graag nog een laatste uitstapje samen met haar man, dochter en kleinkinderen. Voor deze mensen, die het toch al niet zo breed hebben, heb ik mede dank zij Bladt Charity een laatste wens in vervulling kunnen laten gaan!  Wim Kessels, organisator.


 

Wilt u meer weten over Stichting BLADT Charity? Of overweegt u een aanvraag in te dienen?
Kijk dan op www.bladt-charity.nl en stuur een korte email aan onze directeur Mr. Rob Michel.


 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie