luchtballon-restroomsign

luchtballon-restroomsign

Nieuwe sanitaire voorzieningen, dat was een grote wens van De Luchtballon. De stichting beschikt sinds 2001 over een eigen terrein voor het houden van vakantiekampen voor gehandicapte kinderen. Met de financiele hulp van Stichting Bladt Charity wordt het nieuwe sanitair nog dit jaar gerealiseerd.

Stichting De Luchtballon organiseert sinds 1984 vakantiekampen voor kinderen met een handicap of beperking. Dit gebeurt inmiddels op een eigen locatie, een oude legerbasis bij Woensdrecht. Om alles te moderniseren en geschikt te maken voor gehandicapten is een investering nodig van ca 2,5 ton.

Een belangrijke wens van De Luchtballon betrof het aanleggen van nieuwe sanitaire voorzieningen. Hiervoor werd dringend aanvullende financiering gezocht. Stichting Bladt doneert een bedrag van 25.000 euro, bestemd voor de aanleg van de allereerste nieuwe sanitair-unit op het vakantiepark. Het gaat om een modern stenen gebouwtje, dat speciaal is aangepast voor gehandicapten.

Het vakantiepark van De Luchtballon beschikt over multifunctionele vakantie- en groepsaccommodaties, met sportvelden, een zwembad, speeltoestellen. Het is gelegen in een bosrijke omgeving bij het Brabantse Woensdrecht (Calfven). Het terrein biedt ruimte voor groepen van 15 tot 350 personen. De organisatie zet per jaar in op zo’n 1.250 jonge bezoekers uit de primaire doelgroep. De oplevering van de vernieuwde locatie zal gebeuren in de loop van 2012.

luchtballon-vakantie

 Voor meer informatie:

– Stichting De Luchtballon (tel: 0164-674.740). Website: www.deluchtballon.nl

– Jan Koning, fondsenwerver De Luchtballon (tel: 06-1042.7924)

– Rob Michel (directeur Stichting Bladt Charity) info@bladt-charity.nl en www.bladt-charity.nl

luchtballon-logo 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie