Rob Michel van stichting Bladt Charity bij Betuwe Wereldwijd

Rob Michel van stichting Bladt Charity bij Betuwe Wereldwijd

Bladt Charity schenkt een nieuwe compressor aan Betuwe Wereldwijd. De gift is meer dan welkom, want de oude compressor was ruim 20 jaar oud en begon kuren te vertonen.

Betuwe Wereldwijd houdt zich bezig met het inzamelen, herstellen en verzenden van hulpgoederen voor ontwikkelingslanden (zoals naaimachines, computers, fietsen en gereedschap). De Culemborgse stichting werkt met circa 30 vrijwilligers en wordt ondersteund vanuit de gemeente, reintegratietrajecten, zorginstellingen en via Tools4Chance. Men richt zich met name op mensen die moeite hebben om een plaats te verwerven in de maatschappij, zowel hier als in ontwikkelingslanden.

De compressor is nodig voor het aansturen van de gereedschappen op de naaimachineafdeling, de houtwerkplaats, en voor het verpakken van de hulpgoederen die worden verzonden. Om de nieuwe compressor te bekostigen deed men beroep op Bladt Charity, want men zet de (beperkte) eigen middelen het liefst in voor projecten in ontwikkelingslanden.

De Bladt-stichting, opgericht door Cor Bladt, hoefde daar niet lang over na te denken, mede gezien het naderende 25-jarig jubileum van Betuwe wereldwijd. Met het aanbieden van de compressor hoopt Bladt Charity dat Betuwe Wereldwijd nog lang door kan gaan met haar goede werk!

bww-25jaar

bww-logo

Voor meer informatie:

– de website: www.betuwewereldwijd.nl

– Bart van Berckel (programmamanager Betuwe Wereldwijd), tel. 0345-515.640.

http://www.culemborgsecourant.nl/lokaal/lokaal/bladt_charity_schenkt_compressor_aan_betuwe_wereldwijd_23198151.html 

– Rob Michel (directeur Stichting Bladt Charity) info@bladt-charity.nl en www.bladt-charity.nl

 bww-pand

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie