CREAPOWER COL2012

CREAPOWER COL2012
Creapower gaat tastkleden maken voor dementerenden.

Op 22 maart 2014 zijn weer de landelijke NLDoet-dagen van het Oranjefonds. Een van de deelnemende organisaties is stichting CreaPower, die een grote groep vrijwilligers naar Almere haalt voor een 12 uur durende naaimaraton, waarbij zij ’tastkleden’ gaan maken voor dementerenden in zorgcentra in heel Nederland.

Sacha de Ruiter: “Elk jaar organiseren wij een grote naaimaraton voor een goed doel. Zo maakten we verkleedkleding voor kinderen in een psychiatrische inrichting, droomdekentjes en piama’s. Dit jaar maken we tastkleden voor dementerenden, want die vinden het vaak fijn om een tastkleed of -kussen te hebben om te kunnen voelen, friemelen en wrijven, vooral met veel soorten stof, knopen, koordjes en verborgen zakjes. Twaalf uur lang gaan we zoveel mogelijk van die tastkleden maken. Naast het goede doel is het natuurlijk ook erg gezellig!”

De deelnemers aan de naaimaraton van Creapower komen uit het hele land. Stichting Bladt Charity vindt dit een mooi initiatief, en draagt bij aan de kosten voor de materialen, een lunch en een warme maaltijd voor de vrijwilligers.

Datum: 22 maart 2014
Tijd: van 10.00 tot 22.00 uur
Locatie: Buurthuis Cartoon in Almere
Wat: tastkussens/kleden maken voor dementerenden
Wie: Iedereen die kan werken met naaimachine en/of haken, borduren.

Voor meer informatie:
Sacha de Ruiter
Stichting Creapower
Website: www.creapower.nl

creaopower nldoet2014

REACTIES: 
We kunnen terugkijken op een super geslaagde CreaPower Marathon op 22 maart tijdens NLDoet! Wat hebben we genoten van de creativiteit en gezelligheid, en dan te bedenken dat we zo’n 100 creaties met elkaar gemaakt hebben waar we weer een heleboel anderen blij mee kunnen maken. Geweldig toch, wat een creapower! Hartelijk dank aan al onze sponsors en vrijwilligers, zonder jullie is dit niet mogelijk!  Sacha en Jos

CREAPOWER Affiche2014


Wilt u meer weten over Stichting Bladt Charity? Of overweegt u een aanvraag in te dienen?
Kijk dan op onze website (www.bladt-charity.nl) en stuur een korte email aan onze directeur Mr. Rob Michel.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie