kerst edoris

kerst edoris
Ruim 600 Culemborgse ‘minima-gezinnen’ ontvingen de afgelopen kerst een feestelijk voedselpakket. 

De actie werd voor het negende jaar georganiseerd door Stichting Samen Verder en de Diaconieën van de plaatselijke Kerken. De pakketten werden met met veel zorg en inventiviteit samengesteld door een groep vrijwilligers onder leiding van Dick Valkenburg.

Charity-ondernemer Cor Bladt zag hoe de vrijwilligers enhousiast bezig waren met het inpakken van de kerstpakketten, en liet als feestelijk extraatje een aantal pallets met fraaie kerst-stukjes bezorgen bij het uitdeelpunt. De week voor kerstmis zijn de pakketten bezorgd bij mensen die 70 jaar of ouder zijn. De anderen konden hun pakket zelf komen ophalen.

Dick Valkenburg: “De kerstactie is bijzonder op prijs gesteld en we hebben veel blije reacties ontvangen. Het was een verrassing dat er ook een kerststuk bijzat. We hebben met elkaar weer heel veel mensen blij kunnen maken en hen hopelijk een lichtpuntje gegeven in deze voor hen donkere tijd. De mensen zijn er ook echt blij mee. We maken ook wel mee dat mensen, eenmaal uit de financiële problemen gekomen, spontaan mee komen helpen als vrijwilliger.”

De artikelen die overbleven na het inpakken zijn na afloop naar de voedselbank gebracht.

kerst PC160005

kerst edoris3

 

Voor meer informatie:
Dick Valkenburg
Stichting Samen Verder
Tel: 0345-520521
Website: www.samenverder.com

Wilt u meer weten over Stichting Bladt Charity? Of overweegt u een aanvraag in te dienen?
Kijk dan op onze website (www.bladt-charity.nl) en stuur een korte email aan onze directeur Mr. Rob Michel.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie