lentekind gebouw

lentekind gebouw
Opvang voor kinderen met een meervoudige beperking

Stichting Lentekind ontving van BLADT Charity een donatie voor de uitbreiding van haar kinderdagcentrum in Middelburg (Zeeland). Lentekind biedt opvang voor kinderen met een beperking, met de nadruk op kinderen die nog te jong zijn voor reguliere opvang of speciaal onderwijs. De meeste kinderen hebben een ernstige meervoudige beperking en ontwikkelingsachterstanden, dus de geboden opvang omvat veel maatwerk en persoonlijke aandacht.

Woordvoerder Cor Bladt van BLADT Charity: “Lentekind is een mooi voorbeeld van een geslaagd eigen initiatief van een moeder en twee verpleegkundigen best appetite suppressant pills. In een oud schoolgebouw werd gestart met intensieve en kwalitatief hoogwaarde zorg en opvang. Omdat de formule zo goed aansloeg is er inmiddels dringend behoefte aan verdere uitbreiding van 14 naar 24 opvangplaatsen. Die ruimte was beschikbaar in een nieuwer deel van het schoolgebouw, maar het vinden van financiering voor de inrichting en inventaris was lastiger, en daarom wilden we graag een handje helpen”.

Inmiddels is er een nieuw bankstel uitgezocht en geplaatst (zie foto), helemaal volgens de specifieke wensen van Stichting Lentekind. Saskia van der Weel is er blij mee: “Het is een plek waar ouders elkaar ontmoeten, waar personeel af en toe neerstrijkt en waar sommige kinderen ook af en toe gebruik van maken. Kortom: we zijn er ontzettend blij mee!”

lentekind bank 2015c

Voor meer informatie over dit project:
Stichting Lentekind:
Locatie: Beneluxlaan 16, 4334 GJ Middelburg
Telefoon: 06-2698.5530 (ook voor het aanmelden van kinderen).
Contactpersoon bestuur: Saskia van der Weel
website: www.stichtinglentekind.nl

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie