Abdicatie image003

Abdicatie image003

De 250 kinderen van de Beatrix-school in Buren krijgen een speciale mok als aandenken aan het afscheid van Koningin Beatrix.

Al jarenlang is het hier een vaste traditie om scholieren bij een troonswisseling een herinneringskado te geven. Toch leek het er op dat aan de traditie een einde zou komen, want gemeente Buren -toch een prominente Oranjestad- had er door de bezuinigingen dit jaar geen geld voor.

Daarom startten de oud-leerkrachten Paul en Conny Willemsen een spoedactie waarbij nieuwe sponsoren werden gezocht… en gevonden! Een van de sponsoren was Cor Bladt, o.a. bekend van de goededoelenstichting Bladt Charity, die deze actie graag op persoonlijke titel wilde ondersteunen.

In zijn eigen woorden: “Mensen die mij kennen weten dat ik het koningshuis een warm hart toedraag. Daarom vind ik dit een klein-maar-mooi gebaar richting onze vorstin die zoveel voor ons land betekend heeft. En natuurlijk mag deze prachtige herinneringsmok ook niet ontbreken in mijn eigen verzameling!”

Voor meer informatie over dit project:

– Paul Willemsen, initiatiefnemer (tel: 0344-571582)
– Roland Dijkgraaf, schoolleider o.b.s. Koningin Beatrix Buren (tel. 0344-571263)
– www.beatrixschool-buren.nl

Reactie:

Mede dankzij uw bijdrage hebben de leerlingen van de OBS Koningin Beatrix in Buren toch nog een mooie mok gekregen als herinnering aan de troonswisseling. Heel hartelijk dank!   Paul en Conny Willemsen

 abdicatieartikel17042013


 

Wilt u meer weten over Stichting Bladt Charity? Of overweegt u een aanvraag bij ons in te dienen?
Kijk dan op onze website (www.bladt-charity.nl) en stuur een korte email aan onze directeur Mr. Rob Michel.

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie