BlueMonday2014 Zuylenstede 2

BlueMonday2014 Zuylenstede 2

Op 20-1-2014 organiseert BLADT Charity voor de vijfde keer een muzikaal ‘Blue Monday’ feest voor ouderen.

Willeke Alberti verzorgt op 20 januari een muzikaal optreden in het kader van ‘Blue Monday’ in woonzorgcentrum Zuylenstede, onderdeel van Vecht en IJssel. De ouderen krijgen deze feestelijke middag aangeboden van Stichting Bladt Charity. Elke derde maandag van het nieuwe jaar wordt ‘Blue Monday’ genoemd. Volgens psycholoog Cliff Arnall is dit de dag waarop de meeste mensen zich somber en eenzaam voelen. Stichting Bladt Charity grijpt deze gelegenheid aan om de ouderen op deze dag in het zonnetje te zetten en op te vrolijken. 

In woonzorgcentrum Zuylenstede zal een bijzonder programma plaatsvinden. Er is muziek, een feestmaaltijd en veel gezelligheid, met als hoogtepunt het optreden van Willeke Alberti. Ook zanger/pianist Bert Louissen is van de partij. Hij start om half 11 met het zingen van een groot aantal bekende liedjes. Ook na het optreden van Willeke Alberti zal Bert Louissen de ouderen van Zuylenstede van een muzikale noot voorzien.

Bladt Charity is een liefdadigheidsstichting die financiële ondersteuning biedt aan gezondheids- en welzijnsprojecten. De stichting richt zich vooral op organisaties die werken met kwetsbare groepen, zoals zieken, gehandicapten, ouderen, kinderen en kansarmen.

Woordvoerder Cor Bladt: “In 2014 is het de vijfde keer dat wij op deze ‘Blue Monday’ een spetterend feest organiseren voor ouderen. Het idee hebben we ontwikkeld met het Nationaal Ouderenfonds. Dit jaar bieden we het feest aan aan de ouderen van Zuylenstede. Samen met Willeke Alberti en Bert Louissen gaan we er weer een heel bijzondere dag van maken waar de mensen nog lang over kunnen napraten!” 

De Blue Monday feestdag is een besloten feest, alleen bedoeld voor de bewoners van Zuylenstede. 
Pers is uiteraard welkom, na aanmelding via de afdeling PR en Communicatie: 
T (030) 30 33 514
bernita.eskes@vechtenijssel.nl / bart.kuijpers@vechtenijssel.nl 
U vindt Zuylenstede aan de Perudreef 8 in Utrecht (Overvecht).
Het programma duurt van 10.30 tot 16.00 uur.

Voor informatie over Stichting Bladt: Rob Michel, Directeur Stichting Bladt Charity, www.bladt-charity.nl.


 

REACTIES:


Bedankt voor de geweldige ontvangst en goede zorgen. Ik spreek ook namens de band en mijn twee achtergrondzangeressen. We hebben er van genoten. Hopelijk hebben de bewoners en verzor(st)ers net zoveel plezier gehad als wij! Wij wensen BLADT Charity veel succes met alle activiteiten, nu en in de toekomst.   

Willeke Alberti (en Willeke Alberti Foundation)


Wat hebben de mensen genoten op Blue Monday! Wij hebben het feest in februari nog een keer dunnetjes overgedaan toen wij de DVD hebben vertoond van Willeke in Carre. Dat was letterlijk en figuurlijk nagenieten. Hierbij nog wat foto’s. Nogmaals wil ik jullie BLADT-stichting heel erg bedanken voor het aanbod en de samenwerking!   

Bernadette Vriends, AB Zuylenstede

  BlueMonday2014 Zuylenstede 1

 

BlueMonday2014 Zuylenstede 4

BlueMonday2014 Zuylenstede 5

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie