GoudenPul groepsfoto26jan14shirts

GoudenPul groepsfoto26jan14shirts
Al 20 jaar gezellige soos-avonden voor mensen met een beperking!

De Gouden Pul is een soosavond voor mensen met een verstandelijke beperking van 16 tot 80 jaar. De soos was een wens vanuit de doelgroep zelf, omdat zij in het reguliere uitgaansleven geen plek vonden. Op de locatie van De Pul in Uden kan er worden gekletst en zijn er activiteiten als bingo, darten, knutselen en speciale uitstapjes (tournooien, speurtochten, karaoke-avonden, carnaval en het jaarlijkse bezoek aan Funpop).

De activiteiten van de Gouden Pul worden begeleid door Stichting Compass, een jongerenwerkorganisatie met ruim 135 vrijwilligers. De naam “Gouden Pul” werd gekozen omdat het hier gaat om mensen “met een gouden randje”.

In 2014 bestaat de Gouden Pul 20 jaar en dat is onlangs gevierd met een groots jubileumfeest. Stichting Bladt betaalde de kosten van het feest en de speciale “activiteiten T-shirts”, die de Gouden Pul’ers bij de feestavond kregen aangeboden. Daarmee ging een lang gekoesterde wens in vervulling!

Voor meer informatie over dit project:
Larissa van Dommelen
Directeur Stichting Compass Uden
Tel: 0413-265.091
Website: www.inuje.nl 

Reacties:
Wij zijn ongelofelijk blij met de steun van Bladt Charity voor het jubileum van De Gouden Pul. We hebben een geweldig jubileumfeest gehad, en op sommige momenten erg emotioneel. De wethouder kwam ook nog om een van de vaste vrijwilligers in het zonnetje te zetten. En de t-shirts waren meteen een hit! Nogmaals ENORM bedankt!    Larissa van Dommelen (directeur) Stichting Compass Uden

GoudenPul jubileumknipsel

Wilt u meer weten over Stichting Bladt Charity? Of overweegt u een aanvraag in te dienen?
Kijk dan op onze website (www.bladt-charity.nl) en stuur een korte email aan onze directeur Mr. Rob Michel.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie