ANBO1 Denboschdag jun13

ANBO1 Denboschdag jun13
Ook in 2014 steunt BLADT weer drie mooie dagtrips voor ouderen.

De dagtochten voor ouderen zijn een samenwerking tussen Stichting Bladt (de sponsor) en ANBO Culemborg die regelmatig dit soort ouderenreisjes organiseert. De succesvolle samenwerking wordt ook in 2014 voortgezet. Dit jaar gaat het om drie mooie dagtrips: in mei is er een bootreisje door de Bommelerwaard voor hoogbejaarden, in september een dagje Artis, en in oktober een ‘verrassingstocht’ naar Garderen.

De ouderen worden opgehaald en thuisgebracht: voor reisbegeleiders wordt uiteraard gezorgd. Stichting Samen Verder stelt busjes met chauffeur beschikbaar.

De ANBO-reisjes tonen aan dat ouderen-activiteiten niet veel geld hoeven te kosten, door een slimme programmering, scherpe inkoop en de onmisbare inzet van vrijwilligers. Doordat Stichting Bladt bijdraagt aan de kosten kan de eigen bijdrage van de deelnemers bescheiden blijven, en is deelname aan de uitjes ook mogelijk voor ouderen met een wat smallere beurs.

Voor meer informatie over dit project:
Meddy Verheul 
ANBO Culemborg
Tel: 0345-518.898 
Website: www2.anbo.nl/culemborg/

REACTIES:

Afgelopen zaterdag hebben we het reisje op de Waal gehad. Aanvankelijk was ik bezorgd of we alle deelnemers wel op de boot zou krijgen omdat het water van de Waal erg laag stond en de loopplank daardoor heel schuin lag. Met hulp van de begeleiders en de kaptein en zijn vrouw is het allemaal goed gegaan. Er was ook een lift in de boot zodat iedereen makkelijk de boot in. kon We hebben en geweldige dag gehad. Het hadden de boot voor onze groep en de brunch was meer dan uitstekend, alles home-made. Terug hebben we een mooie route d0or de Betuwe gemaakt en iedereen weer tevreden thuis afgezet. Bladt Charity nogmaals heel hartelijk bedankt voor de sponsoring van dit dagje uit!   Meddy Verheul

Deze week kan ik niet beginnen zonder U bedankt te hebben voor het heerlijke bootdagje j.l. zaterdag. Wat heb ik van alles genoten en wat voelde ik me verwend. De organisatoren, de chauffeurs, de mensen van de boot, iedereen verdient complimenten voor hun inzet en opmerkzaamheid. Het buffet was verrukkelijk en zodanig een extra verrassing. Ik vond het een feest om alles weer eens vanaf de rivier te kunnen bekijken wat al in geen 60 jaar het geval is geweest. Terugkomende vanaf St.Andries moest ik weer aan Franz Liszt denken die zich, varende over de Waal, door het klokkenspel van de Gasthuistoren liet verleiden in Zaltbommel aan wal te gaan alwaar hij kennis maakte met de bespeler van het carillon, Leenhoff. U kent het verhaal wellicht. Hoe hij de dochter van Leenhoff ontmoet. haar aanraadt naar Parijs te gaan om daar piano te gaan studeren, dat ze daar Edouard Manet ontmoet en – zie de huwelijksacte op het gemeentehuis van Zaltbommel – met hem trouwt. Verhalen die je kent uit je jeugd maar die op de achtergrond raken en dan ineens, terug op de rivier, weer opduiken. Kortom, een aantal heerlijke, onbezorgde uren waar ik mateloos van genoten heb! Weest U zo goed alle betrokkenen namens mij te danken. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet,  Mw. M. van de Werken


Wilt u meer weten over Stichting Bladt Charity? Of overweegt u een aanvraag in te dienen?
Kijk dan op onze website (www.bladt-charity.nl) en stuur een korte email aan onze directeur Mr. Rob Michel.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie