BM 2013 - 2 zaal

BM 2013 - 2 zaal

Op 23-1-2013 organiseerde Stichting Bladt Charity voor het vierde jaar een spetterend Blue Monday feest voor eenzame ouderen, ditmaal in Ontmoetingscentrum De Vliet in Maassluis.

Blue Monday (de derde maandag van het jaar) is volgens sommigen de meest depressieve dag van het jaar, maar Stichting Bladt Charity grijpt die gelegenheid aan om een feestje te organiseren. Dit jaar waren de senioren van De Vloot en De Vliet in Maassluis aan de beurt. En toch leek het dit jaar bijna mis te gaan. Want Willeke Alberti -de hoofdartiest- had keelontsteking en kon niet komen zingen, zo bleek op het laatste moment. Een tegenvaller voor de aanwezige ouderen, die zich hadden verheugd op een dag met veel muziek en gezelligheid.

Een gezellige dag werd het zeker, mede door de geweldige inzet van Bert Louissen, de zanger/pianist die ook van de partij was op de drie eerdere Blue Mondays. Bert speelde bekende liedjes van vroeger en nu,  verzoeknummers van het publiek, en zorgde moeiteloos voor de begeleiding van een aantal spontane zangtalenten en een gelegenheidskoor. De stemming zat er al snel in: er werd gewalst, polonaise gelopen en zelfs wild ge-rockt! En natuurlijk was er gebak, een feestelijke lunch en een advokaatje met slagroom. Alle aanwezigen hadden het uitstekend naar hun zin, zoals ook te zien is op de onderstaande foto’s.

Cor Bladt (oprichter van Stichting Bladt): “Dit was weer een uitermate geslaagde Blue Monday. Met een extra bedankje aan alle vrijwilligers die hieraan hebben meegeholpen. En dit jaar natuurlijk met een extra pluim voor het improvisatietalent van Bert Louissen en de mensen van Seniorenwelzijn, en met name voor Irna Pleyte en natuurlijk Cees Schrijvers & zijn Zingende Gasten”.

Voor meer informatie over dit project:
– website: www.seniorenwelzijn.nl/ontmoetingscentra/maassluis-2
– contactpersoon: Irna Pleyte van Seniorenwelzijn (tel: 010-248.6892).

BM seniorenwelzijn

Wilt u meer weten over Stichting Bladt Charity? Of overweegt u een aanvraag bij ons in te dienen?
Kijk dan op onze website (www.bladt-charity.nl) en stuur een korte email aan onze directeur Mr. Rob Michel.

BM 2013 - 1 zaal

BM 2013 - 6 advokaatje

BM 2013 - 7 Bert en koor

 

BM 2013 - 4 zaal

 

BM 2013 - 8 Ome Cees

BM 2013 - 10 polonaise

BM 2013 - 3 zaal

BM 2013 - 11 barteam

BM 2013 - 5 zaal

BM 2013 - 9 organisatie

BM 2013 - 12 Stichting Bladt

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie