BOSK-uitnodiging

BOSK-uitnodiging

Ruim 450 gezinnen met een gehandicapt kind brengen op 24-5-2014 een bezoek aan attractiepark Duinrell. De dag wordt georganiseerd door de BOSK, een vereniging die zich al ruim 60 jaar inzet voor mensen mensen met een handicap en hun familie.

Tijdens deze speciale familiedag kan iedereen onbezorgd genieten, want alle attracties in het pretpark zijn door BOSK-leden getest op rolstoeltoegankelijkheid. Ook is extra hulp aanwezig (o.a. bij in- en uitstappen, een verzorgingsplek en een monteur voor rolstoel-problemen). De dag is voor de gezinnen ook een goede gelegenheid om anderen te ontmoeten die hen begrijpen, en veel ouders ervaren het als een bevrijding om nu eens een keer niet voortdurend te worden aangestaard tijdens een uitje.

De dag wordt geopend door Wouter Bos, voorzitter van de BOSK. Er is een speciaal ingericht BOSK-familieplein, entertainment met clowns en schminken, en na afloop ontvangen de bezoekers een leuk aandenken. Alle BOSK-leden hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen.

De familiedag wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Stichting BLADT Charity.

Voor meer informatie:
BOSK Landelijk Bureau, tel: 030-245.9090
Martijn Klem (directeur) of Sabrina Wolffenbuttel (vrijwilligerscoördinator)
Website: www.bosk.nl

Reacties:

Afgelopen zaterdag was de BOSK familiedag 2014 in Attractiepark Duinrell. De dag is een groot succes geworden. Mede dankzij uw financiele bijdrage hebben de BOSK leden en hun families een heel bijzondere dag gehad. De foto’s van de dag zijn binnenkort te zien op www.bosk.nl. Nogmaals hartelijk dank voor uw steun. Wouter Bos, voorzitter landelijk bureau BOSK

Hieronder een korte sfeerimpressie van de familiedag:

BOSK terugblik2014


Wilt u meer weten over Stichting Bladt Charity? Of overweegt u een aanvraag in te dienen?
Kijk dan op onze website (www.bladt-charity.nl) en stuur een korte email aan onze directeur Mr. Rob Michel.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie