erbij 2012a

erbij 2012a
In juni 2014 is er weer een ERBIJ-tocht door de Brabantse Baronie.

Op zondag 15 juni 2014 is er weer een unieke fiets-toertocht door het prachtige landschap van brabant. De dag is een initiatief van Stichting ERBIJ, een vrijwilligersorganisatie die vrijetijdsactiviteiten organiseert voor mensen met een beperking of ziekte. De stichting viert dit jaar haar 40-jarig bestaan.

De toertocht van 2014 is een vervolg op drie eerdere succesvolle edities. Iedereen kan deelnemen: van jon tot oud, en met-of-zonder beperking, o.a. slechtzienden/blinden, slechthorenden/doven, chronisch zieken, mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking en ouderen.

Het doel van de dag is genieten, fietsplezier, integratie en sociale contacten. Aan iedereen wordt gedacht: deelnemers die geen beschikking hebben over een speciale fiets kunnen er een krijgen. Er zijn verschillende fietsen verkrijgbaar (rolstoelfietsen, tandems etc). Je kunt ook je eigen fiets gebruiken (die kan door vrijwilligers worden thuis worden opgehaald). Deelnemers kunnen kiezen uit korte en langere routes. En natuurlijk is er een hapje & drankje voor onderweg en muzikaal entertainment.

De dag start om 10.00 uur op het evenemententerrein in Alphen en voert door de Zuidelijke Baronie.
Het inschrijfgeld bedraagt slechts 2 euro per deelnemer. De organisatie gaat uit van ongeveer 400 deelnemers.

De fietsdag wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van stichting BLADT Charity. 

Voor meer informatie:
Stichting ERBIJ
Ilse de Groen (secretaris) tel: 013-508.1290
Website algemeen: www.stichtingerbij.nl
Website toerdag: www.toertochtdzb.nl (met o.a. het dagprogramma en inschrijf-formulier).

Reacties:
Wij zijn heel blij met de steun van stichting Bladt, hartelijk dank! Wij zouden het geweldig vinden wanneer wij u op 15 juni mogen begroeten.  De toertocht start vanaf 10.30 uur vanaf het evenemententerrein aan de Gaanderij in Alphen (aan de Van Gaverenlaan). We hebben altijd fietsen klaarstaan. Ook voor de niet-fietsers is van alles te beleven. Op het evenemententerrein staat een tent, er is een springkussen, je kunt geschminkt worden, er zijn huifkar-tochten en een discjockey zorgt voor een leuke muzikale sfeer. Het wordt een gezellige dag voor iedereen!  Ilse de Groen, secretaris Stichting ERBIJ 

 


Wilt u meer weten over Stichting Bladt Charity? Of overweegt u een aanvraag in te dienen? 
Kijk dan op www.bladt-charity.nl en stuur een korte email aan onze directeur Mr. Rob Michel.


 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie