USSV Special Olympics2014 IMG 3899

USSV Special Olympics2014 IMG 3899
Het USSV-zwemteam gaat meedoen aan de Special Olympics 2014.

Zwemvereniging USSV uit Utrecht heeft met succes een beroep gedaan op het BLADT Charity Fonds. USSV is een zwemvereniging voor mensen met een verstandelijke en/of fysieke beperking. Het wedstrijdteam van USSV, bestaande uit 13 personen en 5 begeleiders/coaches, heeft zich ingeschreven voor de Special Olympics, die dit jaar gehouden worden in Heerenveen op 13, 14 en 15 juni 2014.

Zo’n 2.000 gehandicapte mensen (met ca. 1.200 begeleiders en helpers) nemen in tal van sporten deel aan deze tweejaarlijkse sportieve manifestatie. Natuurlijk heeft men zich langdurig voorbereid op het leveren van een goede prestatie, maar het belangrijkste voor deze doelgroep, naast het mee kunnen doen, is het sporten zelf en sportiviteit.

USSV is een kleine vereniging met een beperkte financiële draagkracht. De kosten van deelname aan dit mega-evenement kunnen dan ook niet alleen worden gedragen door de vereniging en de deelnemers. Vandaar dat er een beroep gedaan moet worden op sponsors. Het is dan ook fantastisch, dat BLADT Charity bereid is de vervoerskosten Utrecht-Heerenveen v.v. voor haar rekening te nemen.
Beste mensen van de Bladt-familie en BLADT Charity: hartelijk bedankt!

Reacties:
Het was een zeer geslaagde trip naar Heerenveen. Niets dan lof voor de door BLADT Charity uitgezochte onderneming: prima bussen, keurig op tijd, vriendelijke en behulpzame chauffeurs. Perfect geregeld dus allemaal. Namens alle deelnemers dus nogmaals hartelijk bedankt voor jullie bemiddeling. Het was fantastisch. Victor L.M. Albers Spierings

Voor meer informatie:
USSV (Utrechtse Sportstichting Samen Verder)
Contactpersoon: Victor Albers Spierings (tel: 0347-373.168)
Website USSV: www.ussv.nl
Website Special Olympics: www.specialolympics2014.nl


Wilt u meer weten over Stichting Bladt Charity? Of overweegt u een aanvraag in te dienen?
Kijk dan op onze website (www.bladt-charity.nl) en stuur een korte email aan onze directeur Mr. Rob Michel.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie