Wilhelmina-nieuwbouw

Wilhelmina-nieuwbouw
Bouwplan van de Wilhelminagroep Zeeverkenners in Utrecht.

De Wilhelminagroep Zeeverkenners is een Utrechtse waterscoutinggroep, met een locatie aan het Merwedekanaal in Hoograven. De huidige locatie is te klein geworden en verouderd. Zo is er te weinig opslagruimte en geen ruimte voor overdekt bootonderhoud, wat met name in de winter erg vervelend is. Daarom zamelen de zeeverkenners geld in voor een grote renovatie en aanbouw.

Stichting BLADT Charity treedt op als mede-sponsor voor de bouwplannen. Woordvoerder Cor Bladt: ‘We vonden dit een mooi project, ook door de eigen inspanningen van de waterscouts om de benodigde financiering rond te krijgen. Daarom wilden we met onze stichting graag een steentje bijdragen. Als bijzondere voorwaarde hebben we de scouting gevraagd om in de toekomst extra activiteiten op te zetten voor gehandicapten. Dat voorstel werd goed ontvangen en kon worden ingepast in de bouwplannen’.

Mike van Kuik (Wilhelminagroep) daarover: door dit verzoek van de BLADT-stichting werden wij enthousiast om direct aan de slag te gaan met aanpassingen voor invalidenvoorzieningen. Inmiddels is geinventariseerd welke extra aanpassingen er nodig zijn om straks ook deze doelgroep van onze accommodatie gebruik te laten maken. We zullen die aanpassingen mee laten lopen met de rest van de verbouwing’.

De voortgang van de bouw is te volgen via www.wilhelmina.org/nieuwbouw/home/

Voor meer informatie over dit project:
Wilhelminagroep Zeeverkenners

Mike van Kuik (tel: 06-2311.9184), bestuurslid Wilhelminagroep
Website: www.wilhelmina.org


Wilt u meer weten over Stichting Bladt Charity? Of overweegt u een aanvraag in te dienen? Kijk dan op onze website (www.bladt-charity.nl) en stuur een korte email aan onze directeur Mr. Rob Michel.


 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie