cbv-1

cbv-1Het CBV biedt sinds 1981 een ontmoetingsplaats voor allochtone vrouwen. Omdat er inmiddels ook behoefte is aan familieactiviteiten heeft men plannen voor een ‘familiehuis’: een ruimte voor dagbestedingsactiviteiten voor ouderen, mensen met een beperking, huiswerkbegeleiding voor scholieren en gezamenlijke maaltijden.

Om de plannen te realiseren moet het gebouw eigenlijk een flinke opknapbeurt krijgen, want de gewenste huiselijke sfeer is niet goed mogelijk in de huidige (wat kille) lokalen. Het schilderwerk en de inrichting zal gebeuren door de organisatie zelf, met hulp vanuit de circa 70 vrijwilligers.

Natuurlijk is er ook geld nodig om de plannen te realiseren. En daarom organiseerde het CBV de afgelopen maand haar allereerste Bazaar.

Stichting Bladt vond dit een mooi initiatief en was bereid om de dagopbrengst te verdubbelen. Voor het CBV was de bazaar een leuke en leerzame dag, met een heel mooi eindbedrag. Tine Mommers: „We weten nu dat we het kunnen, en we willen deze eerste bazaar zeker een vervolg geven!”

cbv-voorcbv-kresj

Voor meer informatie:

– Tine Mommers, management-assistente CBV (tel: 013-535.9043). www.cbvtilburg.nl

– Rob Michel, directeur Bladt Charity (info@bladt-charity.nl). www.bladt-charity.nl

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie