bardo-logo

bardo-logo

Hospice Bardo ontvangt van stichting Bladt een donatie voor twaalf televisietoestellen, voor haar nieuwe locatie in Hoofddorp. De TV’s zijn bestemd voor de patientenkamers en de gemeenschappelijke ruimten van het hospicium.

Hospice Bardo biedt sinds 2001 woonvoorzieningen aan uitbehandelde patienten in hun laatste levensfase. Dit gebeurde aanvankelijk vanuit een tijdelijk noodgebouw bij verpleeghuis Bornholm, maar met ingang van 2012 beschikt men over een nieuw pand op het Jansoniusterrein, in het centrum van Hoofddorp.

De nieuwe locatie beschikt over 10 patientenkamers, waar per jaar ongeveer 90 patienten terecht kunnen voor 24-uurs palliatieve terminale zorg, geboden door een vast team van beroepskrachten en ruim 120 vrijwilligers.

Cor Bladt over de donatie vanuit Bladt Charity:

„Onze donatie is bedoeld als een bijdrage aan de sfeer van het nieuwe hospice. Die moet warm en huiselijk zijn, zodat deze mensen op een optimale manier afscheid kunnen nemen van het leven, en van hun familie en vrienden. En natuurlijk wensen wij Bardo veel succes met hun nieuwe huisvesting!”bardo-tvbardo-huis

Voor meer informatie:

– Annemarie Zuidweg, directeur Stichting Vrienden van Hospice Bardo (tel: 020-333.4700).

www.hospicebardo.nl

– Rob Michel, directeur Bladt Charity (info@bladt-charity.nl). www.bladt-charity.nl

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie