truckrun 2013

truckrun 2013
Eind september organiseert St. Enjoy Transport haar 11e truckrun.

De feestelijke Truckrun-dag is bedoeld voor zieke en gehandicapte kinderen, die als passagier mogen meerijden in een kolonne van zo’n 100 vrachtwagens. De rit is gedeeltelijk in het donker, en de verlichte vrachtwagens zorgen voor nogal wat spektakel dat veel publiek trekt. De truckrun wordt besloten met een groot feest. Voor de doelgroep gaat het om een zeer bijzondere en onvergetelijke dag waar zij al lange tijd naar uitzien. 

De Truckrun 2014 vindt plaats op 27 september, vanuit de dorpskern van Gendt (Lingewaard).
Deze 11e editie wordt mede mogelijk gemaakt door een donatie van Stichting BLADT Charity.

Voor meer informatie over dit project:

Stichting Enjoy Transport
Contactpersonen: Roy Leenders (06-2783.2989) of Arie Moed (06-2157.6138)
Website: www.enjoy-transport.nl    (ook voor aanmeldingen)

 


Reacties:

Geacht bestuur van BLADT Charity; Hartelijk dank voor uw bijdrage aan de Truckrun 2014. Wij zijn ongelooflijk blij met uw donatie en stellen deze zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Arie Moed (namens het complete team Stichting Enjoy-Transport)

Geachte BLADT Charity; Ruim 135 passagiers (langdurig zieke kinderen, gehandicapten en begeleiding) hebben op op zaterdag 27 september 2014 veel plezier beleefd aan de Truckrun door Lingewaard en Overbetuwe. Maar liefst 105 vrachtwagens kwamen naar Gendt voor dit jaarlijkse evenement. Onze passagiers zijn u zeer dankbaar! Namens de Stichting Enjoy Transport nogmaals hartelijk dank. Arie Moed (secretaris Enjoy-Transport) 

truckrun2014


Wilt u meer weten over Stichting Bladt Charity? Of overweegt u een aanvraag in te dienen? Kijk dan op onze website (www.bladt-charity.nl) en stuur een korte email aan onze directeur Mr. Rob Michel.


 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie