Bladt Charity sponsort fietsdag stichting Erbij

Bladt Charity sponsort fietsdag stichting Erbij

Op 20 juni 2012 organiseert Stichting ERBIJ een sportieve fietstoertocht voor mensen met een beperking. De dag wordt mede mogelijk gemaakt door Bladt Charity.

 

Stichting ERBIJ organiseert al circa 40 jaar activiteiten voor mensen met een beperking. De fietstoertocht van dit jaar vindt plaats in de Brabantse Baronie, en staat open voor iedereen, met of zonder een beperking. De organisatie gaat uit van 500 deelnemers. Doel van de dag is ook om iedereen met een beperking te laten zien wat hun mogelijkheden zijn op fietsgebied. ERBIJ haalt alle fietsen thuis op en regelt aangepaste fietsen. Ook zorgt men voor begeleiders, bijrijders voor fietsers met een visuele beperking, en een toiletwagen. De deelnemers ontvangen een lunchpakket, en er is een uitgebreid programma op het evenemententerrein, met o.a. een springkussen, huifkar, trike, blaaskapel, en een schmink- en ballonnenteam. De donatie van Bladt is bestemd voor de huur van aangepaste fietsen.

een impressie van de fietsdag 2012

Reacties:

Onze toertocht 2012 heeft ondertussen plaats gevonden. Het was een geweldige dag!!! Meer foto’s van deze dag kun je terug vinden op onze website: www.toertochtdzb.nl Nogmaals bedankt! Ilse de Groen, Stichting ERBIJ

Voor meer informatie:

– Ilse de Groen, secretaris Stichting ERBIJ (tel: 06-4849.0987)

– www.stichtingerbij.nl en www.toertochtdzb.nl

– Rob Michel, directeur Bladt Charity, www.bladt-charity.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie