fc4k bladt fundag funcare4kids juni 2012
fc4k bladt fundag funcare4kids juni 2012

Deze zomer ging een groep van 65 kinderen op een avontuurlijke moerasexpeditie in het groene hart. De dag werd georganiseerd door FC4K en Natuurmonumenten. Stichting Bladt trad op als sponsor.

 

Cor Bladt, oprichter en woordvoerder van Stichting Bladt Charity:

“Deze fundagen zijn bedoeld om kinderen bij elkaar te brengen met een gehandicapte of zieke broer, zus of ouder. Op zo’n dag staan ze zelf een keer in de belangstelling, op een leuke manier, en kunnen ze als lotgenoten ervaringen uitwisselen.

Het idee voor de fundagen is afkomstig van Funcare 4Kids (FC4K) en sprak ons erg aan. Wij sponsoren daarom de fundag van 3 juni 2012 in het groene hart. De kinderen krijgen dan een avontuurlijk dagje aanboden, met op het programma onder andere kanovaren, een survivaltocht, vlot-bouwen, en zelf vuur maken en brood bakken. Er is deskundige begeleiding door de mensen van Natuurmonumenten en de eigen vrijwilligers van Funcare4kids”.

fc4k-artikel over donatie Bladt Charity juni 2012

Graag bericht ik u dat uw donatie door ons is ontvangen. Wij hopen dat wij nog vele jaren – dankzij organisaties als die van u – de kinderen die in hun gezinssituatie te maken hebben met chronische ziekte of een handicap op deze manier blij kunnen maken. Het geeft veel voldoening om dit vrijwilligerswerk te mogen doen, zoals u waarschijnlijk ook veel voldoening hebt uit het ondersteunen van diverse mooie doelen. Ik wens u veel succes met uw activiteiten en ben blij dat wij hiervan onderdeel mochten zijn.

Met vriendelijke groet, Ellen van den Adel, voorzitter Funcare4kids

Zie ook het artikel: http://www.funcare4kids.org/component/content/article/1-algemeen/133-stichting-bladt

Voor meer informatie:

– Ellen van den Adel (voorzitter FunCare4Kids), tel: 060-2039.2805
– www.funcare4kids.nl
– Rob Michel (directeur Bladt Charity) www.bladt-charity.nl

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie