Cor Bladt bij feestelijke aftrap voetbalkooi zonnehuizen met FC Utrecht

Cor Bladt bij feestelijke aftrap voetbalkooi zonnehuizen met FC Utrecht

 

De kinderen van Stichting Zonnehuizen in Zeist kunnen in 2012 weer lekker voetballen. Hun voetbalkooi was -na tien jaar intensief gebruik- hard toe aan een grote opknapbeurt. Het geld daarvoor ontbrak, want de stichting verkeert al enige tijd in een financieel moeilijke situatie. Dankzij een welkome donatie van Bladt Charity konden de plannen toch worden uitgevoerd.  

Zo kreeg het voetbalveld een nieuwe ondergrond, en is de oude tegelbestrating vervangen door kunstgras. Ook staan er inmiddels twee gloednieuwe voetbaldoelen en is de kooi gerepareerd. De voetbalkooi wordt gebruikt door circa 240 intern wonende kinderen op locatie Velheim.

Stichting Zonnehuizen biedt zorg en begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking en psychiatrische problemen. Voor hen is sport een belangrijke uitlaatklep om hun energie (en vaak ook agressie) kwijt te kunnen.

De nieuwe voetbalkooi is alweer volop in gebruik genomen: medio 2012 volgt nog een officiele opening d.m.v. een sportieve aftrap-wedstrijd met een ‘surprise’ gast-team. 

de voetbalkooi van Zonnehuizen na de renovatiezonnehuizen1

zonnehuizen-logo

Voor meer informatie:

– Stichting Zonnehuizen, directeur Gerry Nutters (030-694.5331) www.zonnehuizen.nl
– Stichting Bladt Charity: directeur Rob Michel (0345-656.590) www.bladt-charity.nl

Zonnehuizen krijgt topvoetbal van Bladt Charity

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie