Wieteke-van-Dort-Tantelien

Op maandag 25-1-2016 vieren de bewoners van Careyn Rosendael een spetterend ‘Blue Monday‘ feest met Wieteke van Dort. Van somberheid zal echter geen sprake zijn, want het wordt een gezellige feestdag, met veel muziek, gezelligheid en lekker eten!

De ouderen krijgen het feest aangeboden van BLADT Charity, een stichting die zich inzet voor kwetsbare groepen (eenzame ouderen, zieken, gehandicapten etc).

Het jaarlijkse Blue Monday feest van BLADT is inmiddels uitgegroeid tot een mooie traditie, en is bedoeld om de somberheid te verdrijven op deze ‘meest depressieve dag van het jaar‘. Dit jaar viel de keuze op Careyn Rosendael, een verpleeghuis met ongeveer 180 oudere bewoners in de Utrechtse wijk Overvecht.

Zangeres Wieteke van Dort is bekend van o.a. Oebele, De Stratemakeropzeeshow, ‘Kun je nog zingen, zing dan mee’ en de Late Late Lien Show. Op veler verzoek zal Wieteke bij haar Blue Monday optreden  worden bijgestaan door haar populaire alter ego Tante Lien.

Ook zanger/pianist Bert Louissen is weer van de partij, ondanks een druk programma. Bert trad met veel succes op bij alle eerdere Blue Mondays met verzoeknummers en meezingers, en mocht bij deze zevende editie natuurlijk niet ontbreken.

 


Blue Monday 2016 is een besloten feest, uitsluitend voor de bewoners van Careyn Rosendael.
Fotografen en pers zijn echter welkom.

De feestdag start rond 11.00 uur, en het optreden van Wieteke van Dort staat gepland tussen 14.30 en 16.00 uur. Locatie Careyn Rosendael, Indusdreef 5, 3564 GV Utrecht.

Voor vragen over het programma:

Jacqueline Mook, projectleider Blue Monday bij Careyn . Tel: 030-2588709 of 06-10005181.

Website: http://www.careyn.nl/locaties/utrecht/utrecht/careyn-rosendael

Voor nadere informatie over Stichting Bladt Charity:

Rob Michel, Directeur Stichting Bladt Charity (info@bladt-charity.nl) en www.bladt-charity.nl

Tante_Lien

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie