Nedermazehof1 bbq

Nedermazehof1 bbq

De ouderen van Nedermazehof in Weert (Limburg) hebben deze zomer kunnen genieten van een goedverzorgde barbecue the best diet pills. Woonzorgcentrum Nedermazehof bestaat uit groepswoningen voor 31 dementerende ouderen en 86 appartementen voor mensen met een zorgindicatie. Wonen Limburg is de verhuurder en Stichting Land van Horne biedt er thuiszorg.

De Bewonerscommisie van Nedermazehof had de wens om deze zomer een barbecue te organiseren voor de bewoners.

Cor BLadt (Stichting BLADT Charity): “Wij vonden dit een leuke zomeractiviteit voor de ouderen en hebben aangeboden om mee te betalen aan de kosten, want het eigen potje van de bewonerscommissie was ontoereikend. Als voorwaarde stelden we wel dat er nog een tweede sponsor werd bijgezocht. We willen altijd voorkomen dat organisaties teveel afhankelijk worden van onze bijdragen, ook met het oog op toekomstige activiteiten. Met onze toezegging als ‘breekijzer’ werd die tweede partij snel gevonden en kon de eigen bijdrage van de bewoners bescheiden blijven. Volgens de berichten hebben de ouderen erg genoten van de barbecue en de muzikale omlijsting. Complimenten voor de organisatie en alle vrijwilligers die hebben meegeholpen!”

Nedermazehof3 zaal

Nedermazehof2 tafel

Nedermazehof4 duo

REACTIES:

Op 5 september 2014 hebben wij de bbq georganiseerd. Het was een geweldige dag! Het weer was goed en het eten was heerlijk. De bewoners hebben genoten. Prachtig om te zien! Zonder hulp van Bladt-charity hadden wij we de bewoners deze onvergetelijke dag niet kunnen bezorgen. Nogmaals bedankt voor de donatie en het vertrouwen dat jullie ons gaven!

Wilma de Bakker, Secretaris Bewonerscommissie Nedermazehof

 

Voor meer informatie, zie:

www.weertdegekste.nl/blog/2014/09/sfeerimpressie-bbq-bij-nedermazehoof-fotos/

www.landvanhorne.nl/silvercms/woonzorgcentrum-nedermazehof-weert/

 


 

Wilt u meer weten over Stichting Bladt Charity? Of overweegt u een aanvraag in te dienen?
Kijk dan op www.bladt-charity.nl en stuur een korte email aan onze directeur Mr. Rob Michel.


 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie