aan1

aan1
AAN organiseert activiteiten voor gehandicapte jongeren.

Van 12 t/m 14 september 2014 organiseerde Stichting AAN een watersportweekend voor jongeren met een lichamelijke beperking. Het weekend vond plaats op het aangepaste watersporteiland ‘Robinson Crusoe’ van SAILWISE en werd mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Stichting BLADT charity.

Tijdens het weekend konden de zeventien jongeren genieten van zeilen, kanoën en zelfs waterskiën op de Loosdrechtse plassen. Voor de deelnemers was het enorm spannend om zonder ouders een weekend lang te verblijven op het Robinson Crusoe eiland. Een kans om nieuwe vrienden te maken, te zeilen in verschillende (aangepaste) zeilboten en te lachen bij de kampvuurverhalen. De jongeren hadden de regie in handen: ze kozen zelf hun boot en hielpen mee met het eten maken. En tot slot een ritje op de waterskie voor de durfals! De organisatie ziet terug op een zeer geslaagd weekend en voor de deelnemers was het een ervaring om nooit te vergeten.

Stichting Aangepast Actief Nederland (AAN) biedt kinderen en jongeren met een beperking een actieve en sociale vrijetijdsbesteding d.m.v. evenementen, activiteiten en vakanties. De organisatie zorgt zelf voor sponsoren en vrijwilligers. Ook in 2013 was er een watersportkamp. AAN vindt dit belangrijk, want voor gehandicapte jongeren is het erg lastig om zich aan te sluiten bij reguliere watersportactiviteiten.


Hieronder een foto-impressie van het watersportkamp in 2014.

aan2

Voor meer informatie over dit project:
– Stichting Aangepast Actief Nederland
– Contactpersoon: Femke Werdler (secretaris)
– Website: www.aangepastactief.nl 

zie ook:
https://www.youtube.com/watch?v=7eROim_oGJ4
Verslag watersportweekend_2014  


Wilt u meer weten over Stichting Bladt Charity? Of overweegt u een aanvraag in te dienen?

Kijk dan op www.bladt-charity.nl en stuur een korte email aan onze directeur Mr. Rob Michel.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie