plantage 1 imca

plantage 1 imca

Culemborgse ouderen worden deze zomer verrast op een feestelijk optreden van niemand minder dan… Imca Marina!

De populaire zangeres gaat optreden tijdens het Ouderenfestival, een samenwerking tussen de Muziek Plantage, de Culemborgse Zorgcentra en hoofdsponsor Stichting Bladt Charity. Het festival vindt plaats op zaterdag 31-8-2013 in De Muziektent in het Zocher park De Plantage in Culemborg. Iedereen is welkom, van jong tot oud. Maar: de eregasten zijn circa 100 ouderen uit de zorgcentra Beatrix, Elisabethhof en De Kulenburg. De meesten zitten in een rolstoel en worden met speciale busjes naar het feestterrein gebracht. Zo’n 80 vrijwilligers zullen daarbij assisteren, en behalve muziek is er natuurlijk ook nog een hapje en een drankje. Ter verhoging van de feestvreugde heeft Stichting Bladt ook een poffertjeskraam geregeld die gratis poffertjes gaat uitdelen.

Het Ouderenfestival is onderdeel van de programmering 2013 van Muziektent De Plantage, met een meerdaags zomerprogramma voor een breed publiek. Stichting Bladt vindt het belangrijk om daar ook de ouderen bij te betrekken. Ook in 2014 en 2015 wil Bladt dit Ouderenfestival blijven sponsoren, zodat hier een mooie traditie kan worden gevestigd!

Voor meer informatie over dit project:

– Meddy Verheul, Stichting Muziek Plantage Culemborg
Tel: 0345-518.898. Website: www.muziekplantage.nl

Wilt u meer weten over Stichting Bladt Charity? Of overweegt u een aanvraag in te dienen?
Kijk dan op onze website (www.bladt-charity.nl) en stuur een korte email aan onze directeur Mr. Rob Michel.

Reacties:

Het geplande optreden van Imca Marina kon op het allerlaatste moment helaas niet doorgaan, want Imca had een ernstige knieblessure en kon bijna niet lopen of staan. Maar gelukkig kon een uitstekende vervanger van naam worden gevonden in de persoon van… Bonnie St.Claire! Zie ook het krantenbericht hieronder.
Rob Michel, Stichting Bladt Charity

Wij willen stichting Bladt bijzonder bedanken voor de sponsoring, waardoor het ouderenfestival tot een geweldig succes kon worden gemaakt. Bonnie St.Claire gaf een erg leuk optreden en had een goede interactie met het publiek. Ook de poffertjes vielen bijzonder goed in de smaak. Van alle kanten hebben we alleen enthousiaste reacties gehad, zowel van de ouderen als van hun begeleiders. Wij hopen dat u er net zo van genoten heeft en hebben uw aanwezigheid bijzonder op prijs gesteld!        Jan Robert Brand, secretaris Stichting Muziek plantage Culemborg

We hebben een fantastisch Ouderenfestival gehad ondanks dat Imca Marina op het laatste moment het af liet weten. Bonnie St. Clair was een goede vervangster en de ouderen hebben genoten van haar optreden en van de poffertjes. De weergoden waren ons ook goed gezind. Leuk dat de heren Bladt aanwezig waren en nog veel leuker was de mededeling van Cor Bladt dat hij voor volgend jaar Willeke Alberti met Live Band  heeft gereserveerd voor de laatste zaterdag in augustus. Geweldig!! Meddy Verheul,penningmeester St. Muziek Plantage Culemborg

Plantage 2013 bonnie

Plantage-bonnie1

 

plantage 2 boekje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie