VIP-markt2013

VIP-markt2013

Veel mensen willen best iets voor elkaar betekenen, maar weten niet goed hoe ze het aan moeten pakken.

Daarom organiseert VIP/ElkWelzijn op 7 september 2013 een vrijwilligersmarkt op de Markt in Culemborg. Daar kunnen vrijwilligersorganisaties zich presenteren aan het publiek, en nieuwe vrijwilligers gaan werven voor hun organisatie. De Vrijwilligersmarkt staat gepland van 11.00-14.00 uur. Opbouwen kan vanaf 9.00 uur. Voor marktkramen, vergunningen, geluid, elektra en publiciteit wordt gezorgd. De dag wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Stichting Bladt Charity.

Oprichter Cor Bladt:

“Wij vonden dit een mooi idee, deze vrijwilligersmarkt. Deze organisaties vragen geen geld, maar willen zelf actief op zoek gaan naar nieuwe vrijwilligers. Zoiets spreekt ons altijd erg aan. Het enige knelpunt waren de organisatiekosten voor de dag. Die nemen wij nu voor onze rekening. Niet alleen omdat wij het vrijwilligerswerk een extra impuls willen geven, maar ook vanuit een zeker verantwoordelijkheidsgevoel, want met Culemborg hebben wij een bijzondere band en dat hebben we ook laten meewegen bij onze besluitvorming”.

Inmiddels hebben zich al 30 vrijwilligersorganisaties aangemeld voor de Vrijwilligersmarkt.

vrijwilligersmarkt1 hands

Voor meer informatie over dit project:

– Marja Dekker, Coordinator Vrijwilligers Informatiepunt.  Tel: 0345-515.227.
– Website: www.vip-culemborg.nl (en www.vip-culemborg.nl/contact/29-nieuws/171-vrijwilligersmarkt).

Reacties:

De vrijwilligersmarkt is inmiddels geweest. Het was een succes, 32 organisaties zijn uiteindelijk aanwezig geweest, de wethouder heeft de markt geopend en een zanger/gitarist heeft voor de muzikale omlijsting gezorgd. Verschillende organisaties hebben er daadwerkelijk nieuw geïnteresseerde vrijwilligers of deelnemers aan overgehouden! Marja Dekker, Coördinator Vrijwilligers Informatie Punt/Meerwaarde

vrijwilligersmarkt2 poster

VIP-markt 2013a

Wilt u meer weten over Stichting Bladt Charity? Of overweegt u een aanvraag in te dienen? Kijk dan op onze website (www.bladt-charity.nl) en stuur een korte email aan onze directeur Mr. Rob Michel.

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie