‘Muziek op Reis’ is een muzikale trektocht langs woningen en dagbestedingslocaties van Stichting Zuidwester. De editie van 2019 vond plaats van 13 september t/m 5 oktober, en bestond uit liefst 61 muziekuitvoeringen, en muzikale wensen van 104 woning- en dagbestedingslocaties. De Bladt-stichting sponsorde het optreden van Zanger Alex West. Andere optredens werden verzorgd door Patricia Foort, Tijl Damen, Rudolf Goedhart, De Oranje Man, Gerard Cleton, Het Bruinisser Visserkoor, zangduo La Familia, De Vlaardingse Smarties, Hugo Franks, Het Flakkees Piratenkoor, clown Jip, Draaiorgel, Klankschalen, Band Eldorado, Koor Bossche Maten, Hugo Franks en Mannenkoor Amazing Singers.

Vooral de uitvoeringen in de woningen waren bijzonder, want deze groepen zijn niet of nauwelijks in staat om zelf naar dergelijke uitvoeringen buitenshuis te gaan. Bij hen spat het plezier er heel erg vanaf. Maar ook de verschillende koren die veelal optraden in gemeenschappelijke ruimten hadden steeds een grote schare fans die zelfs woordelijk alle nummers konden meezingen.

Hieronder een kort verslag van het geslaagde optreden van zanger Alex West.

Alex West heeft fans in Middelharnis. Zaterdagmiddag 28 september zaten ze al vroeg klaar om te wachten op Alex West, de zanger die op zou treden in Dok 16 voor een aantal woningen. Om twee uur begon hij te zingen en gelijk vulde de hele ruimte met zijn mooie stemgeluid en krijg hij iedereen mee met zijn songs. Onvermoeibaar schakelde hij van de ene zanger op de andere over en vele mooie nummers passeerde de revue. Het werd een gezellig en ietwat rommelig geheel maar wel reuzeleuk. Vooral toen het bediend personeel de polonaise inzette en velen mee de vloer op kregen. Ja dan is het echt feest. Het optreden van Alex West is mogelijk gemaakt door het fonds Bladt Charity en wij danken hen zeer voor dit mooie optreden!

Voor meer informatie over ‘Muziek op Reis’, zie ook: http://www.vriendenvanzuidwester.nl/


Naast het bovenstaande optreden sponsorde de BLADT-stichting dit jaar ook een vier ‘vriendendagen’ van Zuidwester.

Het ging daarbij om verschillende dagtrips:
20-10-2019:  een ‘beregezellig’ bezoek aan De Bereboot in Rotterdam (voor de bewoners van Landhoofd 44).
18-06-2019:  een boottocht op het Veerse Meer in Middelburg (bewoners van Rommerswalestraat 1A en 1B).
21-06-2019:  een dagje uit naar De Efteling (voor de bewoners van woning 16 van de Zwanenhoeve)
25-09-2019:  een overgetelijke dag in Faunapark Nieuwe Tonge (voor Westerschelde 6 te Middelharnis).

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie