Op 21-9-2019 organiseerde Alphen Beweegt de ‘Fun Run Castellum’: een sportief evenement voor mensen met-en-zonder beperking.
De deelnemers moesten een parcours afleggen met allerlei spannende hindernissen, obstakels en special effects.
Deelnemers die dit niet zelfstandig konden werden bijgestaan door een buddy.

De dag werd georganiseerd in samenwerking met Theater Castellum, Juvu Fitness, Vink je fit!, Parkour disciplines, Spartainfit, Wezer Sports Devolopment en de Brandweer (Alphen aan den Rijn), en werd mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Stichting Bladt Charity.

Hieronder enkele foto’s en een leuk verslag:

Wauw!! Afgelopen weekend hebben wij de Fun Run Castellum georganiseerd en dat was een groot succes! We hadden twee verschillende parcours ontwikkeld, waardoor het letterlijk voor iedereen mogelijk was om mee te doen. Jong of oud, mensen met een beperking of geen beperking echt iedereen was enthousiast en kwam met een grote glimlach bij de finish lijn.
We hadden zowel deelnemers met een fysieke beperking, maar ook deelnemers met een mentale beperking waarbij van buiten niet te zien is dat deze deelnemers een beperking heeft. De combinatie van mensen met een beperking met mensen zonder beperking was erg mooi te zien. Elk groepje legde het parcours af met elkaar en overwon ook alle hindernissen met elkaar door middel van samenwerken en support.
De reacties achteraf waren heel positief en hebben ons geïnspireerd om te kijken of we het volgend jaar weer kunnen organiseren.

Zie ook:
https://www.ad.nl/alphen/overwin-de-obstakels-in-theater-castellum-met-de-fun-run~a7bb3525/
https://www.alphenbeweegt.nl/fun-run-castellum/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie