Kinderkookclub pic

Kinderkookclub pic
Leerlingen van OBS De Sleutel gaan meedoen met een serie kookworkshops.

De kookworkshops vinden plaats in Wijkcentrum MFA De Symfonie in Tilburg. Samen met een kok en een aantal moeders leren de kinderen gezonde en betaalbare gerechten klaarmaken, die natuurlijk ook erg lekker zijn. De workshops zijn een samenwerking tussen welzijnsorganisatie ContourdeTwern -die zorgt voor de organisatie en de locatie- en Stichting Bladt Charity die de projectkosten financiert. MooiZoGoedZo legde het contact tussen beide organisaties.

Cor Bladt (woordvoerder van Stichting Bladt Charity): “Met onze stichting zoeken we doorlopend naar organisaties met goede plannen die met relatief bescheiden middelen kunnen worden gerealiseerd. Als zo’n plan organisatorisch goed in elkaar zit, dragen wij graag een centje bij aan de projectkosten. Deze kookworkshops zijn een goed voorbeeld van zo’n project: de wijk had al mooi wijkrestaurant met een professionele keuken en er waren al contacten gelegd met een vrijwillige kok. De inkopen worden gedaan op onze kosten, en de kinderen betalen alleen een symbolische eigen bijdrage van anderhalve euro”.

In eerste instantie zal het gaan om 12 workshops voor twee groepen van basischool De Sleutel, tussen oktober 2013 en februari 2014. Bij succes komen er ook workshops voor andere scholen en voor volwassenen.

Voor meer informatie over dit project:
ContourdeTwern / Wijkcentrum MFA De Symfonie
Contactpersonen: Frank Aarnoudse (zakelijk leider) en Najat Abdeljalil (sociaal werker)
Tel: 013-455.3800 en www.contourdetwern.nl

Kinderkookclub cannibalKinderkookclub DeSleutel logo

 


 REACTIES:

kinderkookclub 2014-02-05akinderkookclub 2014-02-05b

kinderkookclub artikel


Wilt u meer weten over Stichting Bladt Charity? Of overweegt u een aanvraag in te dienen?
Kijk dan op www.bladt-charity.nl en stuur een korte email aan onze directeur Mr. Rob Michel.


 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie