amstelring kerstconcert2

amstelring kerstconcert2
Op 13-12-2013 organiseert Amstelring een sfeervol kerstconcert.

Het concert vindt plaats in het Concertgebouw in Amsterdam, en is bedoeld voor 1500 gasten van de Amstelring verpleeg- en verzorgingshuizen: hoofdzakelijk clienten, hun mantelzorgers en vrijwilligers. Het vervoer vindt plaats met touringcars en rolstoelbusjes (er komen circa 600 rolstoelers) met speciale inzet van 150 vrijwilligers.

Het programma bestaat uit kerstliederen, gezongen door 700 zangstemmen uit verschillende Grootkoren uit het land en diverse solisten. Verder wordt het kerstverhaal voorgelezen, een aantal meezing-kerstnummers ten gehore gebracht, en worden de gasten getracteerd op chocolademelk en kerstbrood.

Het concert is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Stichting Bladt Charity.
De kerst kan voor ouderen soms een eenzame periode zijn, en wij vinden dit concert een mooi geschenk aan deze ouderen en hun verzorgers, zodat we er graag een klein steentje aan bijdragen.

amstelring kerstconcert1

Voor meer informatie:
Stichting Amstelring Groep
Tel: 020-756.0000 en www.amstelring.nl
Projectleider Kerstconcert is dhr. Stef Spigt.

 


REACTIES:

Beste Bladt-stichting; nogmaals hartelijk dank voor de donatie voor de bloemen voor het Amstelring Kerstconcert 2013. Het was een fantastische middag voor de ouderen van Amstelring. Bijgaand wat sfeerimpressies van het Kerstconcert.  Priscilla Loor, Amstelring

kerstconcert amstelring hartelijkdank


Wilt u meer weten over Stichting Bladt Charity? Of overweegt u een aanvraag in te dienen?
Kijk dan op www.bladt-charity.nl en stuur een korte email aan onze directeur Mr. Rob Michel.


 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie