KART-supersanta

KART-supersanta

Ruim 200 Tilburgse kinderen krijgen dit jaar een speciaal kerstpakket, gevuld met verschillende surprises en kado’s.

Het idee voor de kerstsurprise was afkomstig van de Kinderadviesraad Tilburg (KART), een organisatie die werkt volgens de ‘kinderen voor kinderen’-gedachte, en zich inzet voor kinderen uit gezinnen met een smalle beurs. De kerstpakketten zijn bestemd voor kinderen van 10-18 jaar, en worden uitgereikt bij de laatste uitdeeldag van de Voedselbank voor de kerst. Stichting Bladt doneerde 450 bioscoop-bonnen, zodat elke jongere (samen met een vriend of vriendin) naar de film kan gaan.

Voor meer informatie over dit project:
– website: www.kinderadviesraadtilburg.nl
– contactpersoon: Tessa Molenaar van KART/De Twern (tel: 013-5728.383).

KART-logo

Wilt u meer weten over Stichting Bladt Charity? Of overweegt u een aanvraag bij ons in te dienen?
Kijk dan op onze website (www.bladt-charity.nl) of stuur een korte email aan onze directeur Mr. Rob Michel (info@bladt-charity.nl).

Reacties:

Wij willen Stichting Bladt Charity en de andere sponsoren graag bedanken voor hun steun aan De Kinder-Kerst-Pakketten-Actie. We vinden dat elk kind een leuk kerst verdient, aan daar hoor een kerstpakket bij. Daarom begonnen met het bedenken voor de mogelijke cadeautjes voor onze leeftijdscategorieën. Puzzels, make up, auto’s en veel meer. Hier hadden we natuurlijk geld of giften van anderen bij nodig. Daarna gingen onze stagiaires de cadeautjes kopen en verzamelen en werden er sponsoren gezocht. Toen brak het moment aan dat we met z’n allen de pakketjes in elkaar gingen zetten. Dit ging snel en het was een gezellige avond. Na het inpakken konden de pakketjes naar de twee voedselbanken in Tilburg en konden ze uitgedeeld worden aan de kinderen. Het hele project van de kinderpakketjes verliep beter en sneller dan vorig jaar. Ook waren de pakketjes, naar onze mening, leuker voor de kinderen dan vorige jaren (met dank aan alle sponsoren!). We hebben met onze acties veel kinderen blij gemaakt, en daar doen we het om. Volgend jaar hopelijk weer.  

Kirsten en Annabel (leden van KART) 

 

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie