michealwingsbedankt

michealwingsbedankt
Succesvolle samenwerking tussen Bladt Charity en Michael Wings.

In 2011 startte BLADT Charity een samenwerking met Michael Wings, een stichting die zich inzet voor internet in de kinderafdelingen van Nederlandse ziekenhuizen. Tot die tijd was de Bladt-stichting ook al zelf bezig geweest met enkele internet- en ziekenhuisprojecten, maar had daarbij ontdekt dat dergelijke trajecten vragen om bijzondere expertise en lange voorbereidingen. Om die reden was de samenwerking -met BLADT in de rol van financier- voor beide partijen lucratief en efficient.

De samenwerking tussen BLADT Charity en Stichting Michael Wings heeft tot op heden geresulteerd in drie mooie internet-projecten:

• Zomer 2013: Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede ontvangt het 20e Michael-Wings-Systeem.

• Winter 2012: VU Medisch Centrum te Amsterdam ontvangt het 19e Michael-Wing-Systeem.

 Zomer 2012: het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht ontvangt het 18e Michael-Wing-Systeem.

Het Michael-Wing Systeem is de naam van het pakket dat Stichting Michael-Wings aanbiedt aan ziekenhuizen en zorgcentra. Het systeem bestaat uit draadloos internet (Accespoints en controllers), medisch hygiënische toetsenborden en de laptops zelf.​ Het systeem is -evenals Stichting Michael Wings- vernoemd naar Michael ‘Wings’ Kenniphaas, die op 18-jarige leeftijd overleed aan acute leukemie. Zijn wens -internet aan bed voor zieke kinderen- wordt gerealiseerd door Michael’s familie, vrienden en vrijwilligers.

De samenwerking tussen de BLADT-stichting en Michael Wings wordt voortgezet in 2014. Een nieuw project is volop in voorbereiding.

REACTIES:

Op 4 Juni 2014 is de feestelijke opening van het Michael-Wings Systeem in het VieCurie Ziekenhuis te Venlo, een project waarvan de familie Bladt medefinancier is. Dank voor uw samenwerking, wij zijn trots dat Stichting Bladt onze stichting zo ondersteunt.
Met vriendelijke groet, John & Virginia Kenniphaas (Stichting Michael-Wings)

 

VOOR MEER INFORMATIE:
Stichting Michael Wings
John Kenniphaas (tel: 06-5318.3050)
Website: www.michael-wings.nl


Wilt u meer weten over Stichting Bladt Charity? Of overweegt u een aanvraag in te dienen?
Kijk dan op onze website (www.bladt-charity.nl) en stuur een korte email aan onze directeur Mr. Rob Michel.


 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie