tsz_cor_bladt_kinderafdeling

tsz_cor_bladt_kinderafdeling

 

Najaar 2011 opent Het TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg een geheel nieuwe kinderafdeling. Grote wens was om daar nog iets extra’s te kunnen aanbieden: internet voor patiënten tot 18 jaar. Bladt Charity doneerde de kinderafdeling een serie nieuwe internetcomputers, en een aantal bijbehorende computer-bedtafels, want uiteraard moeten patiënten ook vanuit bed kunnen internetten.

Het TweeSteden Ziekenhuis is zeer blij met de internetcomputers, want email-contact met familie en vrienden werkt bevorderend voor het genezingsproces. En natuurlijk kan er ook worden gewerkt aan schoolopdrachten, zodat de leerachterstand niet te groot wordt.

De computer-bedtafels zijn helemaal afgestemd op de wensen van ziekenhuis en patiënt. Stichting Bladt benaderde hiervoor meerdere leveranciers, en liet diverse modellen testen bij het TweeSteden Ziekenhuis.

 tsz_ben snoeren_en_cor_bladt

FOTO: Ben Snoeren van het Tweestedenziekenhuis ontvangt de computers van Cor Bladt.

Voor meer informatie:

  • TweeSteden Ziekenhuis: Vera Molenaar (tel: 013-465.5388) www.tweestedenziekenhuis.nl
  • Computer-Bedtafels: firma Hill-Rom (tel: 0347-323.532).
  • Stichting bladt Charity: Rob Michel, directeur (tel: 0345-656590). Website: www.bladt-charity.nl

 

Reacties:

– ‘Geweldig, we zien ernaar uit! De tafeltjes worden in week 16 geleverd. De opening van de nieuwe afdeling staat medio juni gepland. Ik ben ervan overtuigd dat het een prachtig geheel wordt waar kinderen erg blij van worden.’     Ben Snoeren, Organisatorisch Manager Kindergeneeskunde, TweeSteden ziekenhuis Tilburg/Waalwijk.

tweesteden logo1

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie